31 MART ELAZIĞ İÇİN TARİHİ BİR DÖNÜM NOKTASIDIR

MHP Elazığ belediye başkan adayı Doç. Dr. Murat Aygen beraberindeki heyet ile gazetemizi ziyaret etti.

31 MART ELAZIĞ İÇİN TARİHİ BİR DÖNÜM NOKTASIDIR

Ziyarette bir değerlendirmede bulunan başkan adayı Aygen, 31 Mart seçimlerinin Elazığ için tarihi bir dönüm noktası olduğunu ifade ederek, “Şehrimizin 4 bin yıllık tarihi geçmişine ve sahip olduğumuz tüm kültürel değerlere yakışır şekilde yeniden ayağa kalkabilmesi için her alanda yetkin ve profesyonel kadrolarımız ve projelerimizle geliyoruz” dedi.

MEDYANIN KAMUOYUNU DOĞRU, ŞARTSIZ VE KOŞULSUZ BİR ŞEKİLDE BİLGİLENDİRMESİ ÇOK ÖNEMLİ.

MHP Elazığ Belediye Başkan adayı Doç.Dr. Murat Aygen aralarında MHP İl Başkan Yardımcısı İbrahim Hanege, MHP Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan, Belediye Meclis Üyesi Burak Düzenli ve partililerden oluşan heyet ile gazetemize ziyarette bulundu. Gazetemiz yazı işleri müdürü  Mehmet Şağbanşua ve Gazetemiz  Yazarlarından Etem Yalın tarafından karşılanan Aygen ve MHP heyeti seçim süreci ve Elazığ hakkında değerlendirmelerde bulundular.

31 MART ELAZIĞ İÇİN TARİHİ BİR DÖNÜM NOKTASIDIR

Belediye Başkan adayı Aygen yoğun bir tempoda ziyaretlerini sürdürdüklerini belirterek, “Bu yoğun ziyaret temposu içerisinde bugün bazı medya kuruluşlarımızı da ziyaret etme imkanımız oldu. Özellikle uzun bir sohbet olması hedefimizle son ziyaretimizi buraya ayırdık. Ziyaretlerimizde hep ifade ettiğim gibi seçim sürecinde medyanın kamuoyunu doğru, şartsız ve koşulsuz bir şekilde bilgilendirmesi çok önemli.. Bu anlamda Sonsöz Gazetesi toplumda çok ciddi karşılığı olan ve hem haberleri hem de yorumları ile kamuoyunda ilgiyle takip edilen bir medya kuruluşumuzdur. Ben bu duruşunuzdan dolayı sizlere teşekkür ediyor ve şahsınızda tüm çalışanları ve emek verenleri kutluyorum” dedi.

BASIN EN BÜYÜK PAYDAŞIMIZ OLACAKTIR

“Yasama, yürütme ve yargıdan sonra dördüncü büyük güç olarak her dönemde önemini koruyan değerli basınımız gören gözümüz, duyan kulağımız ve aldığımız nefesimizdir”ifadelerini kullanan Aygen;” Deprem, darbe girişimleri, pandemi, savaş hali dahil olmak üzere yaz kış demeden zor koşullar altında bile mesleğini icra etmekten geri durmayan basın emekçilerimiz toplumun ve ülkenin olmazsa olmazıdır.
Ailesinden ve özel yaşamından feragat etme pahasına sürekli görevinin başında olan kıymetli basın mensuplarımıza sizlerin nezdinde sevgi, saygı ve selamlarımı iletiyorum. Yaşam devam ettiği sürece basın camiasının her bir ferdine minnet duymaya devam edeceğiz. Hem şimdi hem de Elazığ Belediyesini kazandığımız günden sonra, basınımız bizlere yol gösteren ve hatta bizlere göremediklerimizi gösteren en önemli paydaşımız olacaktır.

ELAZIĞ SIRADAN BİR ANADOLU KENTİ DEĞİLDİR…

Aygen, 31 Mart seçimlerinin Elazığ için çok büyük önem arz ettiğinin altını çizerek, “Şehri yönetmeye talip olanlar ve hatta bu şehri yönetme yetkisi alanlar ile siyaset arenasında hep var olanlar ne yazık ki bu şehri anlamış değiller. Bir siyaset bilimcisi, bilim insanı ve bu konularda bilimsel çalışmalara imza koymuş bir kardeşiniz olarak ifade ediyorum. Bu şehri yönetenler keşke yönettikleri şehrin taşıdığı kültürel mirasın, sahip olduğu kent kimliğinin ve bu kimliğin neyi ifade ettiğinin bilincinde olsalardı. Şehrimizin her anlamda kalkınma ve gelişmesinin lokomotifi olması gereken Belediyemiz bir misyon taşımadığı gibi gelecek anlamında da bir vizyonu yok. Cumhuriyetimizin ikinci yüz yılında Cumhur İttifakımızın Türk ve Türkiye yüzyılı mottosundan keşke haberdar olsalar. Bu Aziz şehrin ne kadar kötü yönetildiğini, kaynaklarının ehil olmayan ellerde çarçur edildiğini, şehrin modern kent kimliğinden uzaklaştığını, deprem felaketleriyle yakalanan yeniden kentleşme imkanının kaçırıldığını, 16 merkez mahallemizde kentsel dönüşümün yapılamadığını ve halkımızın kaderine terk edildiğini ne yazık ki bu şehirde yaşayan her bir vatandaş olarak içimiz kan ağlayarak görüyoruz. Ancak, demokrasilerin en güzel yanı olan vatandaşın kendi kaderine tayin etme imkanı sağlayan sandık seçeneği var. 31 Mart 2024 tarihinde oy kullanmak için sandık başına gidecek olan her bir vatandaşımızın gelecek kaygısı ve bu şehrin yarınlarına olan sorumluluk duygularıyla gideceklerine inanıyorum. Bu şehrin kendi dinamikleri ve potansiyelleri kalkınma ve gelişme anlamında yeterlidir. Önemli olan tüm bu enstrümanları kullanabilme yetisine sahip profesyonel ekiptir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin 2024 seçim mottosu olan Üretken Belediyecilik ile şehrimizi Yüce Allah’ın izniyle her alanda mamur edeceğiz. Bu süreçte sizlerin destek ve önerileriniz bizler için çok değerli olacaktır” ifadelerinde bulundu.

ŞAĞBANŞUA: TARAFSIZ DEĞİLİZ!...

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden gazetemiz yazı işleri müdürü Mehmet Şağbanşua’da ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede  “Gazetemiz tüm yazar kadroları ile birlikte halkımızın ve şehrimizin menfaati doğrultusunda taraftır. Seçim sürecinde de yine taraf olmayı devam ettireceğiz. Bu şehrin menfaatine olmayan ve tüm halkımızın hakkı olan her bir kuruşun hesabını sormaya, yapılan her yanlış işi ifşa etmeye devam edeceğiz. Bu doğrultuda sürecin şehrimize ve sizlere hayırlı olması temennisiyle, başarılar diliyorum” dedi.