Adil Bir Şekilde Çukur Dağıtmış

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın 'Asli vazifelerin bile yapılamadığı bir belediyecilik anlayışıyla karşıyız 'dedi.

Adil Bir Şekilde Çukur Dağıtmış

Kanal Fırat tv’de Canan Gedik Ay’ın sunduğu Seçime Doğru programına konuk olan Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın çeşitli açıklmalarda bulundu.
Mevcut belediye başkanı Şerifoğulları’nı eleştiren Akın “bugün bir kürek asfalt dökemeyen bir belediyecilik anlayışıyla karşı karşıyayız.”dedi

Adil Bir Şekilde Çukur Dağıtılmış
Akın “Elazığ’da Elazığın her yeri tabiri caizse delik deşik. Her yer yani biraz komik olacak ama ön düzeneye gitmekten, alt takımı değiştirmekten bıkmış durumda. Şoförlerimiz, taksicilerimiz  üç ayda bir sanayiye giriyor. Sağ olsun  Şahin Başkan bütün mahallelere adil bir şekilde çukur dağıtmış. Adaleti yanlış yorumladıklarını düşünüyorum. Her yerde Elazığ’ın tüm mahallelerini gezin en lüks mahallesinden en kenar mahallesine kadar her yerde çukur var. Diğer  taraftan mahallelerimizde gittiğimizde bakıyorsun bozuk kaldırımlarda millet bacağını kırıyor. Bunlar  gerçek olaylar vatandaşın kendisi söylüyor bunu ve diyor bizzati biz başkana söyledik bunu konu hala çözülebilmiş değil. Diğer  taraftan vatandaş muhatap bulamıyor şikayetler değerlendirilemiyor ve büyük bir ciddi bir yönetim zafiyeti olduğu kanaatimiz oluştu.”dedi.
Şerifoğulları’nın kimseye randevu vermediğini iddia eden Akın”Yani kendi STKsına ve vatandaşına randevu vermeyen bir başkan. 
Bir STK’nım başkanı ne diyor? Diyor ki  benim 19.000 tane üyem var, üç senedir ben başkandan randevu alamıyorum ve dolayısıyla ciddi manada bir iletişim kopukluğu var”dedi.
Alt yapı çalışmaları konusundada eleştirilerde bulunan Akın”yaptıkları tek şey bakıyorsunuz içme suyu borusu döşeme. O da  yanlış bir imar planına göre içme suyu borusu çapa hesaplanmış. Bundan  dolayıdır ki imar planı yanlış olduğu için boru çapı da yanlış olarak konuluyor. Yarın bugün nüfus artması durumunda tekrardan o borular herhalde çıkarılacak  bi daha yerine daha büyük çaplı borular yerleştirilecek.”dedi.