ALKIŞLAR NAZIRLI'YA

Süper Kupa Finali'nin Elazığ'da oynanması için aylardır mücadele eden Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı'nın şehir için gösterdiği gayret kamuoyundan büyük destek aldı.

ALKIŞLAR NAZIRLI'YA

Elazığlı sporseverlerin sosyal medya üzerinden "Süper Kupa Finali Elazığ'da Yapılsın"çağrısını karşılıksız bırakmayarak aylardır girişimlerde bulunan  Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı büyük takdir topladı.

Gençlik ve Spor Bakanı,Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve Galatasaray kulüp Başkanı ile defalarca görüşen Nazırlı'nın bu girişimlerine kamuoyundan büyük destek geldi. 
Süper Kupa Finali’nin oynanacağı yerin belirleneceği bugün bile girişimlerini sürdüren Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın haklı girişimleri kamuoyundan büyük destek alırken, sosyal medyada paylaşım yapan çok sayıda vatandaş Milletvekili Nazırlı’ya destek ve teşekkür mesajı yayınladılar.

Futbol Federasyonu’nun Süper Kupa Finali’nin Şanlıurfa’da oynanması kararını almasında bu ilde Ak Parti ile Yeniden Refah Partisi arasındaki yoğun siyasi rekabetin etkili olduğu iddia edildi.

Bizde SONSÖZ Ailesi olarak Sayın Nazırlı'yı bu duyarlı davranışı ve verdiği mücadele için tebrik ediyor ve alkışlıyoruz.