Basın Buraya Gelemez

Doğukent Mahallesi Itri Caddesi üzerinde bulunan parkta bulunan oyun gruplarını ve ağaçları söken Elazığ Belediyesi ekiplerine ve yerel medyaya halk tepki gösterdi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Basın Buraya Gelemez

Doğukent Mahallesi Itri Caddesi üzerinde bulunan parkta bulunan oyun gruplarını ve ağaçları söken Elazığ Belediyesi ekiplerine ve yerel medyaya halk tepki gösterdi. Vatandaşların, “Şahin Başkan izin vermez yerel basının gelmesine” sözleri yerel basının özellikle de televizyonların halkın gözündeki konumunu gözler önüne serdi.

PARKIN YIKILMASINA TEPKİ

Elazığ Belediyesi ekipleri Doğukent Mahallesi Itri Caddesi üzerinde bulunan Park’ta bulunan oyun gruplarını ve ağaçları söktükleri sırada vatandaşlardan büyük tepki gördü.

İş makinasının üzerine çıkıp tepki gösteren vatandaşlar sitem dolu sözlerle Elazığ belediyesini eleştirdi.

Bir Elazığ Belediyesi çalışanı söküme tepki gösteren halkın üzerine sopayla yürümeye kalktığı sırada durduruldu. Olayların büyümesi üzerine yıkımı durduran belediye ekipleri olay yerinden ayrıldı.

YEREL MEDYAYA GÜVEN KALMAMIŞ

Parkın yıkılmasına tepki gösteren vatandaşların tepkisinden yerel basın da payını aldı.

Alanda toplanan vatandaşlar bir mahalle sakininin yerel basını çağırın gelsin sözleri üzerine diğer vatandaşlar, Yerel basın gelemez. Şahin başkan  izin vermez basının gelmesine. Daha önce de başıma geldi, gelmediler dediler.

Elazığ basının vatandaşın gözünde değerini ortaya koyan bu cümleler halkın sesi olması gereken yerel basının aslında kendisini sorgulaması açısından çok önemli.

Elazığ Sonsöz Gazetesi olarak her zaman olduğu gibi halkın sesi olmaya, halkın düşüncelerini ve sorunlarını gündeme getirmeye devam ederek, farkımızı bir kez daha ortaya koyuyoruz.

BAŞKAN TATİLDE

Başkanın tatili yoktur diyen bir vatandaşın sitemleri ise oldukça anlamlıydı.Başkan’ın seçime bir gün kala fıldır fıldır döndüğünü ifade eden vatandaş”Adam seçimi  aldı bize tekmeyi vurdu”dedi

Sökülen parkın bir yıl önce faaliyete geçtiğini iddia eden vatandaş”Daha geçen sene faaliyete geçmiş ya.Sen devletin bu kadar parasını niye döktün o zaman buraya yüzüne,gözüne dursun “dedi.