Demokrat Parti Murat Aygen'i Destekleyecek

Demokrat Parti Elazığ İl Başkanı Tuncay Avcıl 31 Mart seçimlerinde MHP Adayı Murat Aygen'i destekleyeceklerini açıkladı.

Demokrat Parti Murat Aygen'i Destekleyecek

Demokrat Parti Elazığ İl Başkanı Tuncay Avcıl  yayınladığı mesaj ile 31 Mart seçimlerinde MHP Adayı Murat Aygen'i destekleyeceklerini açıkladı.

Avcıl Mesajında şu ifadelere yer verdi;

Değerli Medya Mensupları;

Sizler aracılığı ile tüm kamuoyunu en içten dileklerimle selamlıyorum.

Malumunuz olduğu üzere 31 Mart 2024 tarihinde Ülkemiz için önemli bir seçim gerçekleştirilecektir. Yerel Yönetimlerin belirleneceği bu seçimler Aziz Şehrimiz Elazığ için de tarihi bir öneme sahiptir.

Şehrimizin sosyo-kültürel ve ekonomik kalkınma ve gelişmesi biriken sorunlarının çözümü, halkımızın huzur ve refah içinde yaşamını sürdürmesi ve ilimizin bulunduğu coğrafyada gıpta ile bakılan bir kent olması en büyük hayalimizdir.

Bu doğrultuda; 31 Mart seçimlerinin şehrimiz için öneminin farkında olarak, sorumluluklarımız gereğince Aziz Şehrimizi içinde bulunduğu durumdan çıkması, kaynaklarını ekonomiye kazandırması, işsizliğin azaltılması, temel belediye hizmetlerinin halkımıza eksiz ulaştırılması, depremler sonrası adeta kaderine terk edilen mahallelerimizin yeniden ayağa kaldırılması ve sürdürülebilir yatırım ve ticaretin ihsası için Demokrat Parti Elazığ İl Örgütü olarak projelerine ve birikimine inandığımız Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Sayın Murat Aygen’i destekleme kararı almış bulunuyoruz.

Toplumu oluşturan tüm sosyal grupların bırakın 5 yılı, artık bir gün bile kayıp edecek zamana tahammülü kalmamıştır. Sayın Aygen’in ilimizin tüm sorunlarına çözüm üreten ve Şehri tüm dinamikleriyle yeniden ayağa kaldıracak projelerle hazırlandığını görmekten ilimiz adına çok büyük bir mutluluk duymaktayız.

Bu vesileyle; 31 Mart seçimlerinin Aziz Şehrimize hayırlar getirmesini Yüce Allah (c.c.)’tan niyaz ediyor, Aziz şehrimiz için bir dönüm noktası olan seçimlere, büyük bir ciddiyet içinde hazırlanan Sayın Doç.Dr. Murat Aygen’e muvaffakiyetler diliyorum.