KARAKOÇAN'DA DEM KAZANIRSA HESABINI EROL KELEŞ VERECEK

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Cumhur İttifakı ortağı olarak Karakoçan'da aday çıkarmayarak Ak Parti adayını desteklediklerini ancak orada DEM kazanırsa hesabını Ak Parti Milletvekili Erol Keleş'ten soracaklarını söyledi.

KARAKOÇAN'DA DEM KAZANIRSA HESABINI EROL KELEŞ VERECEK

Kanal Fırat’ta yayınlanan programa MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen ile birlikte katılan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, AK Parti Milletvekili Erol Keleş’in MHP’de olan Sivrice Belediyesini almak için uğraştığı kadar DEM’in kazanma ihtimali olan Karakoçan’da çalışmadığını ifade etti.

MHP Elazığ Milletvekili Işıkver, Cumhur İttifakının seçimi kazanması için Karakoçan’da adaylarını geri çektiklerini vurgulayarak, “Bize daha  teklif edilmeden,  bizden daha bir beklentiye girilmeden biz bu hesapları yapmaya başlamıştık. Akabinde Ak Parti cenahından da yahu Karakoçan’da çekilseniz çok isabet olur şeklinde bir talep gelince biz düşünmeden adayımızı geri çektik.” dedi.

Işıkver "Orada il genel meclisinde oy alırmıyız  belediye meclisinde ne oluruz falan olurmu filan olurmu diyere yahu bize Elazığımıza bu şehre bir hdp bayrağı bir dem parti yani pkk’nın Siyasal uzantısının eli kanlı PKK’nın şerefsiz terör örgütü PKK’nın Siyasal uzantısı Karakoçanda ve Sarıcan’da Elazığımızda  bir bayrak kaldırmasın diye biz adayımızı geri çekmiştik."dedi

Kendilerinin gösterdiği hassasiyete karşılık Ak Parti  Milletvekilleri’nin Karakoçan’da çaba göstermelerini beklediklerini ancak bunu göremediklerini belirten Işıkver, “Biz neyi beklerdik, derdik ki Sayın Devlet Bahçeli‘nin genel başkanımızın taşıdığı hassasiyetleri aynı hassasiyetleri taşıdığını bildiğimiz için Sayın cumhurbaşkanımıza mahcup olmama adına ben de Sayın milletvekillerimizden Karakoçan ve Sarıcan'da böyle normalin üstünde bir efor beklerken vallahi bir türlü kendilerini Karakoçanda göremiyoruz.” açıklamasında bulundu.

Işıkver,  Karakoçan kaybedilirse  Ak Parti Milletvekili Erol Keleş’in bunun hesabını millete vereceğine dikkat çekerek, “ Erol bey maşallah Sivrice’yi geziyor, ev ev geziyor, hücre hücre geziyor. Az evvelde Şahinbey de gitmiş böyle çok coşkulu bir kalabalık karşısında diyor ki 31 Mart’ta siz Erol beyi mutlu edin. Ben şunu ifade etmek istiyorum Sivriceyi, MHP’den alsanız ne olur almasanız ne olur. Ama bir DEM parti bayrağı orada kalkarsa millet vicdani da biz de sizi affetmeyeceğiz ben de affetmeyeceğim Elazığlıda affetmeyecek.

Işıkver "Sonuç İtibarıyla Bütün Kartları Sivrice’de Açtıkları İçin Bir Kez Daha Söylüyorum. Pilavdan  Dönenin Kaşığı Kırılsın. Biz de Sivrice’de Sonuna Kadar Mücadele Edeceğiz. Ama Yine Şerh Koyuyorum Yarın Karakoçan’da HDP Kazanırsa DEM Kazanırsa Erol Keleş Gitsin Bunun Hesabını Millete Versin” Dedi.