Milletin Aklıyla Alay Etmeyin

Elazığ Belediyesi'nin sökülen park ile ilgili yaptığı açıklama 'Milletin aklıyla alay etmeyin 'dedirtti.

Milletin Aklıyla Alay Etmeyin

Doğukent Mahallesi’nde park yıkımına giden ekiplere vatandaşların tepki göstermesinin ardından bir açıklama yapan Elazığ Belediyesi, söktükleri ağaç ve oyun gruplarına rağmen park alanının kaldırılması söz konusu değil dedi.

Elazığ Belediyesi’nin bu açıklaması milletin aklıyla alay etmeyin dedirtti.
Elazığ Belediyesinin kötü yönetiminin bir örneği olarak önceki yıl hizmete açtığı parkı bugün yıkmaya gitti.
Mahalle sakinlerinin parkın yıkılmasına tepki göstermesi üzerine ekipleri geri çeken Elazığ Belediyesi akıllara ziyan bir açıklama yaptı.
Sabah ekipleri gönderip ağaçları ve oyun gruplarını söken Elazığ Belediyesi öğleden sonra parkın kaldırılması söz konusu değil açıklaması yaptı. 
Belediye açıklamasında’ “Elazığ Asliye Hukuk Mahkemesince Elazığ ili Mornik Şuyulandırma Mahalle’si 968 ada 1 parsel ile ilgili hukuki-fiili el atma sebebiyle ikame edilen davalar nedeniyle mahkeme ilamına uygun olarak park alanı ile ilgili teknik çalışma yapılmıştır. Yapılan çalışmalarda park alanının kaldırılması ile ilgili bir durum söz konusu değildir” sözlerine yer verildi.
GERÇEK:VATANDAŞ TEPKİSİ GERİ ADIM ATTIRDI 
Doğukent Mahallesi sakinlerinin parkın yıkılmasına büyük tepki göstermesinin ardından Elazığ Belediyesi geri adım atmak zorunda kaldı.