Nazırlı'dan Bayram Tebriği

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Nazırlı'dan Bayram Tebriği

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

Kıymetli Dostlar,

Bir yandan Ramazan Ayı'nı geride bırakmanın hüznünü yaşarken, diğer yandan bayrama vasıl olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Ramazan Bayramı’nın başta ülkemiz ve milletimiz olmak üzere bütün insanlığı esenlikler getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.

Bayramlar küskünlüklerin bittiği ve mutlulukların paylaşıldığı ve inananlar için yeni başlangıçlara doğru yol alındığı zaman dilimleridir. Bayramlar gelenekleri ile, kuşaklar arasında ki sevgi bağının yeninden inşa edildiği günlerdir. Bayramlar, yeni umutların, yeni hedeflerin insanımızın kalplerinde filizlendiği dönemlerdir.

Değerli Kardeşlerim, Ne yazık ki sadece Ramazan Ayı'nda değil aynı zamanda bayramda da gönlümüz buruk. Gazze de 7 Ekim’den bu yana işlenen vahşet, ortaya konulan insanlık dışı saldırılar gönlümüzde tarifi olmayan acılar, dinmesi mümkün olmayan sancılar oluşturdu. Rahmetin sağanak olduğu Ramazan-ı Şerif Ayı'nda dualarımızda eksik etmediğimiz mazlum kardeşlerimize bayram günlerinde de dua etmeye devam edeceğiz.

Aziz Hemşehrilerim, Dünya hızlı bir şekilde küresel kaosa doğru giderken, ülkemizin güvenli bir liman olması en büyük hedefimizdir. Türk Milleti’nin tarih boyu ortaya koyduğu asil ve kararlı duruş, Anadolu İrfanı’nın kriz dönemlerinde ortaya çıkan varoluşsal ve belirleyici ilham vericiliği geleceğe dair bizler için en önemli güvencedir.

Bu bayramda, Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde yeniden bismillah diyerek vatan toprağının her bir karışının, her bir ferdinin ve her bir değerinin daha huzurlu daha mutlu olması için elimizden geleni yapacak ve daha müreffeh bir geleceği hep birlikte inşa edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta necip milletimiz olmak üzere bütün inananların bayramını bir kez daha tebrik ediyor ve hayırlı bayramlar diliyorum.

Nazırlı'dan Bayram Tebriği