NAZIRLI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Geçirdiği ağır gribal enfeksiyon sebebiyle bir süredir Elazığ programlarına ara veren Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı programlarına kaldığı yerden devam ediyor.

NAZIRLI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

TBMM Çalışmaları dışında kalan zamanının büyük çoğunluğunu Elazığ'da geçirmeye azami özen gösteren Mahmut Rıdvan Nazırlı bugün Elazığ'a gelerek halkla iç içe olmaya devam etti.

Geçirdiği ağır gribal enfeksiyonu henüz tam olarak atlatmamasına rağmen Elazığ'a gelerek çalışmalarına devam eden Nazırlı'nın bugünkü durağı Doğukent Mahallesi idi.

NAZIRLI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Nazırlı beraberinde Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve Ak Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ile birlikte Doğukent mahallesi sakinleri ve Doğukentli hanımlarla bir araya geldi.

NAZIRLI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Ardından Doğukent Mahalle Muhtarı Muhammet Coşkun ile bira araya gelen Nazırlı muhtar Coşkun'dan Doğukent Mahallesinin sorunları hakkında bilgi aldı.

Nazırlı son olarak Elazığ Muhtarlar Federasyonu Başkanı  Ahmet Gül'ün organize ettiği toplantıda Elazığ Muhtarlar Federasyonu  Üyesi Muhtarlarla bir araya geldi.