ONLAR PERSONELLE BİZ HALKLA SİYASET YAPIYORUZ

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Geçtiğimiz gün yapılan Ak Parti aday tanıtım toplantısını eleştirerek'Belediye personelini zorunlu olarak, coşkulu olsun kalabalık görünsün diye götürdüler.' dedi.

ONLAR PERSONELLE BİZ HALKLA SİYASET YAPIYORUZ

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda  halkla buluştu.

Milletvekili Erol, burada bulunan coşkulu kalabalığa hitap ederek Elazığlıları sosyal belediyecilik ile buluşturmak adına yerel seçimlerde CHP adaylarına destek istedi.


15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki Elazığlılara seslenen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, konuşmasının başında Ak Parti’nin Aday Tanıtım Toplantısını şu ifadelerle eleştirdi: “Ak Parti’nin Türkiye’de en güçlü olduğu illerden biri olan Elâzığ’da biz sokaklarda, meydanlarda siyaset yapıyoruz. Onlar salonlarda siyaset yapıyorlar. Geçtiğimiz günlerde Ak Parti’nin aday tanıtımı programı vardı. Nerede yaptılar? Kapalı Spor Salonunda yaptılar. Peki oraya kimi götürdüler? Belediye personelini zorunlu olarak, coşkulu olsun kalabalık görünsün diye götürdüler. Elazığ’da en güçlü diye anılan parti yaptı bunu. Peki biz neredeyiz? Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz Elazığ’da bugüne kadar yok sayılan, varlığıyla ilgili herhangi bir algının olmadığı Elazığ’da sokaklardayız!”dedi.

Ak Parti aday tanıtım toplantısının yapıldığı salona Elazığ Belediyesi personelinin zorunlu olarak götürüldüğü, salon planlamasının müdürlüklere göre yapıldığı her müdürlüğün personeline programa katılmayı zorunlu tuttuğu ortaya çıkmıştı.

ONLAR PERSONELLE BİZ HALKLA SİYASET YAPIYORUZ