SİZİN MECZUPLARINIZ KİMLER?

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları Katıldığı bir tv programında şehrimizde uzun bir süredir konuşulan bir konu hakkında açıklama yaparken ilginç cümleler kullandı ve bu tür iddialarda bulunan kişilerin kendi etrafında da olduğunu ifade etti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
SİZİN MECZUPLARINIZ KİMLER?

Kendisi ve ailesi hakkında kamuoyunda konuşulan bir iddia hakkında konuşan Şerifoğulları”Ama adaylarımızın bizlerin etrafındaki 3-5 kişi maalesef yani dedikodu iftira atarak bizleri de  zor durumda bırakıyorlar”ifadelerini kullandı.
Bu tür iddiaları ortaya atanları “Meczup”,“Namus Sahibi Olmayan Adam” ve “Dini İmanı Olmayan Adam”sıfatlarıyla sıfatlandıran Şerifoğulları bu Meczup, namus sahibi olmayan, dini imanı olmayan insanlardan kendi etraflarında da olduğunu itiraf etti.
Şerifoğulları canlı yayında yaptığı konuşmada “Hepimizin Etrafında Var. Yani bir yerlere gelme hırsıyla ihtirasla bunu iftiraya dedikoduya dönüştürüp işte kendi adayının kazanabilmesi için atmış olduğu yapmış olduğu iftiralar var dedikodular var”ifadelerini kullandı.
İftira atan insanın dini imanı yoktur diyen Şerifoğulları “bu lafı söyleyen iftira atan haysiyetsizdir” ifadelerini kullandı.
Meczup, namus sahibi olmayan, dini imanı olmayan insanlardan kendi etraflarında da olduğunu itiraf eden Şerifoğulları’na kamuoyu adına SONSÖZ olarak soruyoruz?
1-Etrafınızda “Meczup”,“Namus Sahibi Olmayan Adam” ve “Dini İmanı Olmayan Adam” dediğiniz isimler kimlerdir?
2- Bir yerlere gelme hırsıyla ihtirasla bunu iftiraya dedikoduya dönüştüren yanınızda da olduğunu ifade ettiğiniz isimler bugüne kadar kimler hakkında ne gibi iftiralar attılar?
3-“Meczup”,“Namus Sahibi Olmayan Adam” ve “Dini İmanı Olmayan Adam” dediğiniz isimlerin iftiraları ile birilerini düşman ilan ettinizmi?
4-“Meczup”,“Namus Sahibi Olmayan Adam” ve “Dini İmanı Olmayan Adam” dediğiniz isimlere primmi verdiniz yoksa yanınızdan uzaklaştırdınızmı? 
5-Sizinle ilgili çeşitli platformlarda ifade edilen diğer iddialara da cevap vermeyi düşünüyor musunuz?