Sonsöz'de Yanlış Olmaz!

Elazığ basınında ilk olarak Elazığ Sonsöz Gazetesi tarafından gündeme getirilen bir çok konuya yalanlama gayretleri boşa çıktı.

Sonsöz'de Yanlış Olmaz!

Farklı bir gazetecilik anlayışıyla ilk günkü çizgimizden asla taviz vermeden yaptığımız haberler yerel seçim gündeminin başlıca gündem konuları arasında yer alıyor.

Elazığ basınında ilk olarak gazetemiz tarafından gündeme getirilen alt yapı ihaleleri’nin hibe değil kredi ile yapıldığı haberini geçtiğimiz günlerde katıldığı tv programında “Yani herkes hibeden bahsediyor niye hibe alınmadı öyle bir hibe varda biz mi almadık”şeklinde yanıtlayan Şerifoğulları cevabını bizden önce MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’den aldı.

Gazetemizin “Elazığ Belediyesinin 10 milyar japon yeni kredi kullanarak yaptığı alt yapı ihalelerini bir çok belediye hibe desteği alarak yaptı.”haberi siyasetçiler tarafından şehir gündemine taşınmış ve oldukça ses getirmişti.

Haberimizde bahsettiğimiz ve siyasiler tarafından gündeme getirilen haberimizi katıldığı bir tv programında yalanlama gayreti sergileyen Şerifoğulları verdiği cevaplarla kamuoyunu ikna etmeyi başaramadı.

Altyapı ihalelerinde kullanılan hibe kredilerinin sadece Suriyeli sığınmacıların bulunduğu illerin belediyelerine verildiği bahanesinin arkasına sığınmaya çalışan  Şerifoğulları’na Mhp Elazığ Milletvekili Semih Işıkver “Çankırı belediyesi alıyorsa demekki hibe ile bunu yapabilirdiniz.”dedi

Işıkver Kanal Fırat Tv'de yayınlanan programda “Bugün Çankırı'da 632 tane Suriyeli yaşıyor yani toplam nüfusa oranı onbinler seviyesinde bir rakamda Suriyeli yaşıyor deprem mi Çankırıya 30 milyon  Avrupa birliği  hibesi aldılar siz niye alamadınız yani Çankırı da 1 katrilyon parayı bedava alabiliyorken yav siz niye alamadınız  deprem mi oldu Çankırı’da Suriyelimi  bastı Çankırı’yı  biz  Türkiye’de ilk 25teyiz  Suriyeli sayısında yaşayan mülteci sayısında şehirde yaşayan mülteci sayısında ilk yirmibeşteyiz depremse biz iki deprem görmüşüz Türkiye’nin en ağır depremini görmüşüz sen niye alamadın da Çankırı belediyesi aldı Çankırı belediyesi alıyorsa demekki hibe ile bunu yapabilirdiniz.”dedi.

Sonsöz ailesi olarak Şerifoğulları’nın iddiasını bizden önce çürüten Sayın Semih Işıkver’e teşekkür ediyor ve SONSÖZ’de YANLIŞ OLMAZ diyoruz.