TAVİZ VE VAATLERLE ELAZIĞ SUSTURULDU

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, şehirde sorunların olması gerektiği gibi ifade edilemediğini, belli tavizlerle ve vaatlerle şehrin susturulduğunu söyledi.

TAVİZ VE VAATLERLE ELAZIĞ SUSTURULDU

MHP Elazığ Milletvekili Semih Semih Işıkver, Partisinin Aksaray Mahallesinde düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmada  önemli açıklamalarda bulunarak "şehrin muhalefetiyle, basınıyla herkesin susturulduğunu" ifade etti.
BU ŞEHİR SANCILIDIR 
Milletvekili Işıkver, şehirde yolunda gitmeyen işler olduğunu ama bunların dile getirilmediğini vurgulayarak, “Bu şehirde yolunda gitmeyen çok fazla şey var bu şehir sıkıntılıdır. Bu şehir sancılıdır. Ama  maalesef bu şehrin olması gerektiği gibi sorunları ifade edilmemektedir” dedi.
TAVİZ VE VAATLERLE HERKES SUSTURULDU 
Elazığ’da  basının ve köşeleri tutanların belli tavizler ve vaatlerle herkesin susturulduğuna dikkat çeken MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, “ Siyaset kurumunu görevini yapmamaktadır. Muhalefet dahi susturuldu. Basının susturulduğunu, köşeleri tutanların bilerek susturulduğunu gerek belli tavizlerle gerek belli vaatlerle insanların konuşması muhtemel insanların alayının birden susturulduğu çok aciz çok garabetler içeren bir süreci icra ediyoruz” açıklamasında bulundu.

SİZ BİZİ SUSTURAMAZSINIZ

Işıkver konuşmasında "Şehirde de belli kesimleri susturayım bir cambaza bak siyaseti tutturayım bir türkü tutturayım getireyim götüreyim işi bitireyim tak fişi bitir işi siz herkesi sustursanız da siz bu şehirde köşe başı tutanlarla uzlaşsanız da anlaşsanız da siz bizi susturamazsınız siz bizi siz bizi korkutamazsınız siz bizi durduramazsınız siz bizim karşımızda aciz kalırsınız"dedi