YANILMAZ BUNA NE DİYECEK

Eski Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, görevi devretmeden önce Elazığ Belediyesi'ne 533 Milyonluk satışa hazır arsa bıraktığını söylemesine rağmen mevcut Ak Partili Belediye Başkanı Şerifoğulları, Yanılmaz döneminden hiç arsa kalmadığını ifade etti.

YANILMAZ BUNA NE DİYECEK

Eski Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, görevi devretmeden önce yaptığı açıklamada , “21.01.2019 tarihi itibariyle tapusu belediyemize geçmiş olan arazilerin nakit değeri, 108 Milyon TL’dir. Yine Asri Mezarlıkta aile mezarlıkları oluşturduk. Oraları bir aile mezarlığını 20 Bin TL’den satışını yapıyoruz. Oradan gelecek gelirde 60 Milyon TL’dir. Bunlar kasadaki para gibidir. Hazır orada duruyor ve değerlendirilecek. Bunların toplamıyla birlikte TOKİ’den ön protokolünü yaptığımız, şu anda Zafran bölgesinde şuyulandırmasını yaptığımız ve Elazığ Belediyesine girdi olarak girecek olan arsalar 250 Milyon TL’lik bir arsadır.” demişti. Yanılmaz, 28 Mart 2019 tarihinde yaptığı açıklamada kendinden sonraki belediye başkanına toplam 533 Milyon hazır kaynak bıraktığını açıklamıştı.

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları ise önceki gün katıldığı tv programında yaptığı açıklamada, Mücahit Yanılmaz döneminden kendilerine arsa kalmadığını ifade ederek, “ Bize bir önceki dönemden Mücahit başkan döneminden zafrandan arsa kalmış  YAV KALMADI,BİZE KALMADI ” dedi.

Şerifoğulları”Kalmadı bize arsa kalmadı yani arsa tarla orda sanki zafranda alan oluşturulmuş kentsel dönüşüm alanları içerisinde bize 400 dönüm civarında arsa öyle bi arsa yok”dedi

Kendinden önceki dönem Ak Partili Belediye Başkanı olan Mücahit Yanılmaz’ın söylediklerinin mevcut Ak Partili Belediye Başkanı tarafından yalanlanmasına Yanılmaz’ın ne cevap vereceği merak ediliyor