Yapamamış Ama Yapacakmış!

Şerifoğulları'nın Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu projeleri arasında yer alan Nailbey Mahallesi kentsel dönüşüm projesini 2020 den bu yana başaramadığı ortaya çıktı.

Yapamamış Ama Yapacakmış!

Şerifoğulları 14 Aralık 2020 tarihinde Kanal 23 tv’de Moderatörlüğünü Metin Erol’un yaptığı ,Aytunç Sunguroğlu,İbrahim Gök,Yunus Evliyaoğlu ve Coşkun Çağlar Duran’ın yorumcu olarak katıldıkları Ajanda Programında Nailbey Mahallesinde 4-5 adada kentsel dönüşüm çalışmaları olduğunu açıklamıştı.
Şerifoğulları” Bizim  Nailbey mahallesinde 4-5 adada bir çalışmamız var.Nailbey mahallesinin gelişebilmesi için bizim yapacağımız eğer başarabilirsek bu kentsel dönüşüm projesini hayata geçirebilirsek inşallah Nailbey Mahallesi kendiliğinden dönüşecektir.Bunu İzzetpaşa Mahallesinde bir-iki adada yaparak bu şekilde yani örnek teşkil edecek bir iki adada yapacağımız çalışmalarla vatandaşlarada örnek olacak ve mahallelerimizin gelişimini sağlayacak çalışmalara imza atacağız.”ifadelerini kullanmıştı.

Yapamamış Ama Yapacakmış!
Programın ardından Nailbey Mahalle Muhtarı İhsan Parlak sosyal medya hesapları üzerinden yapacağız dediği kentsel dönüşüm çalışmalarından dolayı Şerifoğulları’na mahallesi adına teşekkür etmişti.
Aksaray ve Gümüş Kavak Mahallelerinde 300 tane hak sahibi ile bir yıl boyunca görüştüğünü,tek tek yalvardığını ancak 300 hak sahibinden 17 hak sahibinin kabul ettiğini ifade eden Şerifoğulları’nın Nailbey Mahallesinde yapmayı planladığı kentsel dönüşüm projesinde 930 mesken ile 174 ofis ve iş yeri sahibini nasıl ikna edeceği ise bilinmiyor.
2020’deki açıklamalarının üzerinden geçen  3 yıl 2 ay  süre boyunca Nailbey Mahallesi ile ilgili hiçbir adım atmayan ,Aksaray ve Gümüşkavak Mahallelerindeki vatandaşları kentsel dönüşüm konusunda ikna edemeyen Şerifoğulları’nın bu projesini nasıl gerçekleştireceği ise merak konusu.
Şerifoğulları’nın söz verdiği halde yerine getiremediği projeleri yeni projeler gibi yeniden vaat etmesi seçmeni ne kadar ikna edeceğini ise zaman gösterecek.