Allah Nazarlardan Saklasın

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ve MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver'in örnek ve samimi dostlukları 'Allah Nazarlardan Saklasın'dedirtiyor.

Allah Nazarlardan Saklasın

Nazırlı ve Işıkver Milletvekili seçildikleri günden beri herkesin gıpta ettikleri dostlukları ve işbirliktelikleri ile şehir siyasetinin kısa zamanda en beğenilen siyasi aktörleri olmayı başardılar.
Siyaset sahnesinde pek alışık olmadığımız bu dostluk ve birliktelik yılların kanayan yaralarının çözümünde kısa zamanda büyük mesafeler katedilmesine sebep oldu.
Geçtiğimiz günlerde birlikte ziyaret ettikleri İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ziyaretinin ardından Maden ilçesi konusundaki olumlu gelişmeler sonrası Bakan Murat Kurum’un bugünkü ziyaret programına eşlik eden Nazırlı ve Işıkver’in birbirlerine olan samimi yaklaşımları ve birliktelikleri bu görüntülere şahitlik edenler tarafından büyük takdir topladı.
Bakan Kurum’un ilimizden ayrılması sonrası birlikte Sugözü Mahallesini ziyaret eden Nazırlı ve Işıkver mahallede yaşanan sorunun çözülmesi için birlikte hareket edeceklerini belirttiler.

Allah Nazarlardan Saklasın
Biz de SONSÖZ ailesi olarak kıymetli vekillerimizin bu örnek teşkil eden samimi dostluk ve işbirlikteliklerinin şehrimizdeki diğer tüm siyasetçilerimize örnek olmasını temenni ediyor ve “Rabbim dostluğunuzu daim etsin. Kem gözlerden korusun”diyoruz.