Ak Parti, 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerine hazırlanırken, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın ilginç bir şekilde kendiyle ilgili gündem oluşturma gayretinde olması gözden kaçmadı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Ankara merkezli bir araştırma şirketi telefonla anket yöntemi ile Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'ndan halkın memnuniyet derecesini belirlemek amacıyla araştırma yapmaya başladı.

Bunun birkaç gün öncesinde yerel bir gazetenin manşetinde Şahin Şerifoğulları'nın 'partimiz ve milletimiz takdir ederse görevimizi sürdüreceğiz'sözleri yer aldı. Bu süreci gören zannederki yerel seçimlere gidiyoruz.

Ak Parti, 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerine hazırlanırken, Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları parti çalışmalarına destek olması gerekirken ilginç bir şekilde kendiyle ilgili gündem oluşturma gayretinde olması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çok büyük önem verdiği 2023 seçimleri öncesi Ak Parti teşkilatları üye kaydı,ev ziyaretleri,geniş katılımlı toplantılar düzenlerken Şahin Şerifoğulları'nın kendisiyle ilgili yapılan piar ve anket çalışmaları iki şekilde yorumlandı.

Bu yorumlardan birincisi Şahin Şerifoğulları için 2023 seçimleri önemli değil, kendisini 2024 seçimlerine hazırlıyor.

Diğeri ise, buradan elde edeceği sonuçlarla kendisinin 2023 seçimlerinde milletvekili adayı olması için alt yapı hazırlığı yapıyor.

Kamuoyunda ifade edilen yorumlardan hangisi doğrudur zaman gösterecek.

Ancak Ak Parti teşkilatları Elazığ Belediye Başkanından halkın beklediği hizmetleri gerçekleştirerek genel seçimlerde yerel yönetimlerden kaynaklı oy kaybı olmamasını bekliyor.

HABER:MEHMET ŞAĞBANŞUA

Bakmadan Geçme