AKILLI KENTLER VE AKILLI BELEDİYECİLİK PANELİ 10 EKİM'DE

Fırat Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü Öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Bedri Özer'in organize ettiği Akıllı şehirler ve akıllı belediyecilik uygulamaları adlı panel 10 Ekim Salı günü düzenlenecek.

Aselsan, Türk Telekom, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, Gazi Üniversitesi ,Fırat Üniversitesi ve Bilgi Güvenliği Derneği Elazığ temsilciliğinin katkılarıyla düzenlenecek olan Akıllı Kentler ve Akıllı Belediyecilik paneline Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliği yapacak.

Çok sayıda üst düzey yöneticinin konuşmacı olarak katılacağı panelde Tüm kaynakları verimli şekilde kullanan, sürdürülebilir şehirler inşa etmeyi ve sakinlerine yüksek yaşam standartları sunmayı amaçlayan akıllı şehirlerin nasıl yapılabileceği anlatılacak.

Organizasyon komitesi adına açıklama yapan Fırat Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Bedri Özer "Malumunuz üzere ülkemizde yerel seçimler yaklaşmaktadır. Belediye yöneticilerinin ve belediye yönetimine aday olmayı düşünen adayların konuya dikkatini çekmek ve akıllı belediyecilik ile ilgili farkındalığı artırmak gerekmektedir. Bu amaca ulaşmak için Türkiye de bu konuda uzman kurum ve şirketlerin değerli yöneticileri bizleri bilgilendirecektir “dedi.

Moderatörlüğünü Fırat Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Bedri Özer'in yapacağı Panele konuşmacı olarak

Aselsan Genel Müdür Yardımcısı Taha Yücel ,

Aselsan Akademi Direktörü Prof. Dr. Abdurrahman Akyol

Türk Telekom Direktörü Ahmet Feti Ayhan

EMO (Elektrik Mühendisleri Odası) Ankara İl Başkanı Prof.Dr.Şeref Sağıroğlu

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisinden Burcu Gündoğdu ,

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr.Arzuhan Burcu Gültekin ve Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr.Muhsin Tunay Gençoğlu konuşmacı olarak katılacaklar.

Çok sayıda yerel yöneticinin katılacağı belirtilen panel 10 Ekim Salı Günü Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda saat 09.30 da başlayacak.

Bakmadan Geçme