ALGI YÖNETİMİNDE SON VERSİYON

Elâzığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve kardeşleri bugün sosyal medya üzerinden yaptıkları emojili paylaşım ile yeni bir algı operasyonu çalışmasına imza attılar.

Elâzığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve kardeşleri bugün sosyal medya üzerinden yaptıkları emojili paylaşım ile Şerifoğulları'nın belediye başkan adaylığı kesinmiş izlenimi oluşturmaya çalıştılar.
İlk önce Elazığ belediye başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından daha sonra tüm Şerifoğulları ailesi üyeleri ve hayranları tarafından yapılan sosyal medya paylaşımı yorumlarla da desteklenerek algı güçlendirilmeye çalışıldı.
Uzun bir süredir gergin ve tedirgin olduğu yakın çevresi tarafından ifade edilen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın bu süreçte aday adaylığı konuşulmaya başlanan isimlerin toplumda ki desteğinin önünü keserek kendi adaylığı kesinmiş algısı oluşturmaya çalıştığı ifade edildi.
AK Parti Genel Merkez kaynakları henüz belediye başkan adaylığı belirleme sürecine ilişkin bir çalışma başlatılmadığını dolayısıyla hiçbir belediye başkanı ile tamam ya da devam kararı verilmediğini dile getirdiler.
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın ve aile üyelerinin bu paylaşımlarının Ak Parti genel merkezine de ulaştırıldığı ancak süreç de nasıl bir işlem yapılacağının henüz belli olmadığı dile getiriliyor.

Bakmadan Geçme