Amca Dilenci Değil

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı bir yanlışı düzeltti

Elazığ'da bugün yaşanan ilginç bir olayda, zabıta ekipleri tarafından dilenci olduğu düşünülen bir vatandaşın üzerinde yüklü miktarda para bulundu. Ancak, olayın ardından yapılan incelemeler sonucunda bu kişinin dilenci olmadığı anlaşıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, olayın aslında ne olduğunu kamuoyuna duyurdu.

Köy muhtarı gerçekleri açıkladı

Olayın ardından köy muhtarı, Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı'ya ulaşarak, yakalanan kişinin dilenci olmadığını ve paranın köylülerin yardımıyla toplandığını belirtti. Nazırlı, yaptığı açıklamada, "Amca dilenci değil. Zaten videodan görüldüğü üzere kendisini pek ifade edebilecek durumda da değil. Az önce köyün muhtarı beni aradı. Gariban bir vatandaş olduğunu ve elindeki parayı köylülerin yardımı ile toparladığını anlattı. Yani adamcağızı hem dilenci yapmışlar hem de parasını almışlar. Vali beye durumu izah ettim. İlgileniyoruz." dedi.

Zabıta ekipleri tarafından dilenci olduğu sanılan vatandaşın üzerinde yüklü miktarda para bulunmasının ardından, olay medyada geniş yankı uyandırdı. Ancak, köy muhtarının açıklamaları ve Milletvekili Nazırlı'nın bilgilendirmesiyle birlikte, bu kişinin aslında köydeki vatandaşlar tarafından desteklenen ve yardımlarla geçimini sağlayan biri olduğu ortaya çıktı. Üzerindeki paranın ise köylüler tarafından toplanan yardım parası olduğu anlaşıldı.

IŞIKVER'DEN TEŞEKKÜR

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver Mahmut Rıdvan Nazırlı'nın bu açıklamasından dolayı vekil Nazırlı'ya sosyal medya hesaplarından teşekkür etti.

Işıkver mesajında şua ifadelere yer verdi;

Allah razı olsun Vekilim..

‘Amca dilenci değil' demen yetmiş zaten.

Elazığ'da samimiyet ile çaresiz kalıp mağduriyet yaşamamak için yardıma ihtiyacı olan her büyüğümüze canımız, malımız feda olsun.

Amcamın da her türlü emrindeyiz.

Var olasınız, teşekkür ederim.

Bakmadan Geçme