Başarılı Bürokratı Vekil Keleş mi Sürgüne Yolladı?

Elazığ'ın son dönemlerde yetiştirdiği başarılı bürokratlardan Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdür Yardımcısı Hacı Akgül'ün Kars'a tayin edildiği öğrenildi.

Elazığ'ın son dönemlerde yetiştirdiği başarılı bürokratlardan Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdür Yardımcısı Hacı Akgül'ün Kars'a tayin edildiği öğrenildi. Bu sürgün niteliğindeki bu tayin , şehirde geniş yankı uyandırırken bu tayin de Ak Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş'in etkili olduğu ve bu tayinin diğer milletvekillerinin bilgisi dışında yapıldığı iddia edildi.

Dürüstlüğü ve Çalışkanlığı ile Çok Önemli Hizmetler Yaptı
Elazığ'da uzun süredir DSİ Bölge Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Hacı Akgül, bilgi,birikim,dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile her kesimden takdir toplayan bir isimdi. Şehrin pek çok önemli projesinde büyük emeği olan Akgül'ün, sürgün niteliğinde bir atamayla Kars'a gönderilmesi şaşkınlık yarattı.
Hacı Akgül, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana partiye hizmet eden bir ailenin evladı olarak, şehrimizde çok önemli hizmetlerde bulunmuştu.

Tayinde Erol Keleş'in Rolü İddiası

Başarılı bürokrat Hacı Akgül'ün tayininin AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş'in etkisiyle gerçekleştiği, diğer milletvekillerinin ise bu süreçten haberdar olmadığı iddia ediliyor.
Keleş'in tek başına yaptığı bu hamle tepkiyle karşılanırken, kulislerde Erol Keleş'in bu hamlesinin, kısa süre önce kardeşi Ergün Keleş'i DSİ Bölge Müdür Yardımcılığı'na atamış olmasıyla bağlantılı olduğu konuşuluyor.

Bakmadan Geçme