BAŞKAN BAHÇECİ'DEN ANKARA ÇIKARTMASI

Hizmet-İş Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci, Yönetim Kurulu Üyeleri Nusret Karataş, Serkan Çetintaş ve İşyeri İşçi Temsilcilerinden CengizAkgunduz ile birlikte TBMM'de bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Başkan Bahçeci ve beraberindeki heyet 28. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekilleri; Sayın Erol Keleş, Sayın Ejder Açıkkapı, Sayın Mahmut Rıdvan Nazırlı, MHP Elazığ Milletvekili; Sayın Semih Işıkver ve AK Parti Bingöl Milletvekili; Sayın Feyzi BERDİBEK'i Gazi Meclisimizde ziyaret ettiler.

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Bahçeci" Birbirinden değerli vekillerimize işkollarımızı, sendikal faaliyetlerimizi, teşkilat yapımızı ve üyelerimiz tarafından çözüme kavuşmasını talep ettikleri önerileri sunarak çözümü konusunda istişarelerde bulunduk.


Hizmet-İş Sendikamızın ilkeleri doğrultusunda asli görevimiz olan emek mücadelemizi layıkıyla yerine getirmeye çalışırken üyelerimize vâdettiğimiz ve en çok önemsediğimiz konulardan olan üyelerimizi ev sahibi yapacak TOKİ projemiz hakkında bilgilendirmeler yaptık.
Sayın Vekillerimizin destekleri ve girişimlerine duyduğumuz ihtiyaç ile birlikte kısa sürede somut adımları atıp müjdeli haberi kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz.


Gazi Meclisimize yapmış olduğumuz ziyarette sayın vekillerimizle birlikte olmaktan dolayı büyük bir kıvanç duyduk."ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme