BAŞKAN KAYA'DAN PERSONELİNE BÜYÜK JEST

Hizmet İş Sendikası ile Akçakiraz Belediyesi arasında imzalanan protokolle birlikte çalışanların maaşları güncellendi.

Çalışanlarının enflasyon karşısında mağdur etmemek için Aralık ayında sona erecek olan sözleşmeyi fesh ettiklerin ve yeni bir sözleşme imzaladıklarını ifade eden Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, yapılan protokolde çalışanların memnun etmeye çalıştıklarını kaydetti.



KAYA: PERSONELLERİMİZİN BİR NEBZE OLSUN HEYECANLARI ARTACAK

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, ' Personellerimizin mutluluğu sahada olan çalışmaya dönüşecek. Çöpte, çukurda, çamurda çalışan personellerimizin bir nebze olsun heyecanların arttıracak. Bu heyecan inşallah hizmete ve yatırıma dönüşecek. Enflasyon denen bela ile karşı karşıyayız. İnsanların alım gücünün zayıfladığı, rekabetin arttığı ve gerçekten insanları huzursuz eden bir süreç yaşıyoruz. Ciddi radikal kararlar alarak gelirlerimizi arttıracak projeler üreterek bugüne geldik. İnşallah bundan sonra emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Bu protokolun personellerimize hayırlar getirmesini diliyorum.' dedi.



BAHÇECİ: AKÇAKİRAZ'I ŞEHİR STATÜSÜNE KAZANDIRDI Hizmet İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci, ' Kendisinin aylardır Akçakiraz ile ilgili çalışmaları var Akçakiraz'ı şehir statüsüne kazandırdı. Güzel çalışmaları var bundan dolayı da kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bunun yanı sıra belki protokol ile ilgili kendisi ile ilgili yaptığımız çalışmalar neticesinde Allah kendisinden razı olsun. Çalışan arkadaşlarımızı enflasyona ezdirmeden güzel bir protokol yaptı. Bölgenin protokollerinden en iyisi oldu' ifadelerini kullandı.



Bakmadan Geçme