BİLBOARDLARI KİM YAPTIRDI?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Elazığ gezisi öncesi şehrin muhtelif yerlerine asılan billboardlar merak uyandırdı.

Bir yandan bilboardları kimin astırdığı merak edilirken diğer yandan Elazığ Belediyesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun şehre gelişine ilişkin duyurunun yer aldığı afişleri kaldırdı.

Partisinin gurup toplantısı ve İBB tarafından yapılacak olan Gazi MTAL'in temel atma törenine katılmak üzere bugün ilimize gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyareti öncesinde şehrin muhtelif yerlerine astılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yetkililerinin çeşitli sözlerinin yer aldığı 'Kılıçdaroğlu buna cevap verebilirmi?''sözlerinin yer aldığı billboardların kim tarafından yaptırılıp astırıldığı kamuoyu tarafından merak ediliyor.

BELEDİYE DE DUYURU AFİŞLERİNİ KALDIRDI

Elazığ Belediyesi de şehrin çeşitli noktalarında bulunan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun şehre gelişine ilişkin duyuruların yer aldığı afişleri kaldırdı.

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSU YAPILDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2 günlük Elazığ gezisi öncesi şehrin muhtelif kavşaklarına asılan billboardlarla ilgili CHP yetkililerinin savcılığa suç duyurusunda bulundukları öğrenildi.

Bakmadan Geçme