BU KADARI DA FAZLA OLDU AMA

Aile ve Sosyal Politikalar Elazığ Müdürlüğüne atanan Aydın Polat'ın sosyal medya paylaşımı ile Ak Parti Bingöl Milletvekilleri Cevdet Yılmaz ile Feyzi Berdibek'e teşekkür etmesi, Elazığ'da büyük tepki topladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Elazığ İl Müdürlüğü görevine atanan Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz'ın eski danışmanı Aydın Polat'ın sosyal medya paylaşımı Elazığ'da büyük yankı uyandırdı.

TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğü ata kararnamesi ile Elazığ İl Müdürlüğüne atanan Aydın Polat, bu atamadan dolayı yaptığı açıklamasında' Beni bu görev layık gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Bakanımız Derya Yanık ile Cevdet Yılmaz ve Fevzi Berdibek'e teşekkür ederim.' dedi.

ÜNVANINI DEĞİŞMEDİ
Twitter hesabındaki Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. ünvanını değişmeden paylaşım yapan yeni müdür Polat'ın, Elazığlıların hassasiyetini düşünmeden yaptığı teşekkür paylaşımı Elazığ'ın ne kadar sahipsiz olarak görüldüğünün bir örneği olarak gösterildi.
ELAZIĞ VEKİLLERİNİ ÖNEMSEMEMİŞ
Ak Parti Elazığ Milletvekillerinin bilgisi olmadan Bingöl Milletvekillerinin girişimiyle Elazığ'a müdür olarak atanan Aydın Polat, Elazığ Milletvekillerinin düşeceği durumu de hiç önemsememiş olarak görüldü.
GELMEYİ DÜŞÜNMÜYOR İDDİASI
Müdür Aydın Polat'ın Elazığ'a gelmeyi düşünmediğininde Elazığ İl Müdürlüğü çevrelerinde konuşulmaya başlandığı iddia edildi.
ELAZIĞ VEKİLLERİ NE YAPACAK?

Elazığ Milletvekillerinin yaşanan bu gelişmelerden sonra nasıl bir tavır takınacağını ise önümüzdeki günlerde belli olacak.


ELAZIĞ'DA BÜYÜK TEPKİ OLUŞTU
Aile ve Sosyal Politikalar Elazığ İl Müdürlüğüne Bingöl milletvekilleri tarafından Aydın Polat'ın atanması Elazığ'da tepkiyle karşılandı.
Sosyal medyada paylaşım yapan vatandaşlar atamaya tepki göstererek, Elazığ'ın sahipsiz olduğunu belirttiler.

HABER:MEHMET ŞAĞBANŞUA

Bakmadan Geçme