BU ŞARKI BURADA BİTMEZ

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan'ın yeniden aday olmama kararı şehirde büyük üzüntü yarattı.

Göreve geldiği 1 Nisan 2018 tarihinden itibaren şehrin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'na ivme kazandıran Asilhan Arslan'ın sağlık sorunları nedeniyle yeniden aday olmama kararı alması kentte büyük üzüntü yarattı.

Asilhan Arslan görev yaptığı dönem içerisinde ilin ticaret ve ekonomisini sürdürülebilir kılmak, bu kadim kentin sosyo-ekonomik kalkınma ve gelişimine katkı sağlamak ve şehrin potansiyelini tüm halkın refahına kanalize etme yönünde birçok projeye imza attı.

Başkanlığı döneminde Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasına kazandırdığı saygınlık, Elazığ TSO'nı ve şehrimizi gerek Ülkemiz genelinde ve gerekse Uluslararası platformlarda en üst düzeyde temsil etmesi, şehrimiz için hayata geçirdiği veya proje aşamalarını tamamladığı uygulamaya hazır çalışmaları, Ticaret ve sanayi Odasının bir ticaret kampüsü haline getirilerek, üyelerinin hizmete en hızlı ve en kolay bir şekilde ulaşmalarını sağlamış olması, çok ortaklı yapısı ile ülkemizin bir çok ilinde örnek gösterilen ELERJİ Biyogaz Tesisi, Tarım ve Gıda Sektöründe şehrimizin lokomotiflerinden biri olacak ELAGRO A.Ş. ve daha bir çok çalışması, Asilhan Arslan'ın başarılı çalışmalarından öne çıkanlardan bazıları.

Şehrimizin 2020 yılında yaşadığı deprem sonrası süreçten bir an önce en sağlıklı ve en kazanımlı bir şekilde çıkması için yine ilimizdeki Maden sahasının, şehrimize bir kazanç ve gelir kapısı olması için verdiği mücadele, sergilediği duruş ve samimiyet hafızalardaki tazeleğini halen koruyor.

Yarım kalan projelerine devam edebilmek amacıyla kendisine yapılan siyasi teklifleri 'bir dönem daha Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı yapacağım' diye defalarca reddeden Asilhan Arslan'ın tedavi süreci nedeniyle yeniden aday olmaması mecburiyetten dolayı alınmış istenmeyen bir karar olarak değerlendirildi.

Kendisinin'Evet, vedalar her zaman zordur.'açıklamasına rağmen tüm kamuoyu bunun bir veda değil kısa bir ayrılık olacağını ümit ediyor.

Her zaman bu aziz şehrin bir neferi, hizmetkarı olacağını ,bu Aziz şehri ve insanını çok sevdiğini bildiğimiz Asilhan Arslan'a geçmiş olsun dileklerimizi iletirken ,sevenlerinin dualarıyla kısa zamanda sağlığına kavuşarak şehre hizmet yolunda kaldığı yerden yola devam etmesini bekliyoruz.

BU ŞARKI BURADA BİTMEZ BÜYÜK BAŞKAN.

Dualarımız seninle.

Bakmadan Geçme