Daha çok çalışacağız ve hep birlikte gönüller kazanacağız.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Karakoçan'da düzenlenen AK Parti İlçe Kongresi'ne de katıldı

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Karakoçan ilçesinde esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Nazırlı, çözüm önerileri sundu. Ziyaret sırasında esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Nazırlı, “Esnafımızın her zaman yanındayız ve onların sorunlarını çözmek için çalışıyoruz” dedi.

"HERKES ÖNCE KENDİNE BAKMALI"
Nazırlı, Karakoçan'da düzenlenen AK Parti İlçe Kongresi'ne de katıldı. Kongrede partililere hitap eden Nazırlı, AK Parti'nin Karakoçan'daki çalışmalarını ve gelecek hedeflerini anlattı. Kongrede yapılan seçimlerde yeni ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Nazırlı, yeni yönetime başarılar dileyerek önemli açıklamalarda bulundu.

Nazırlı konuşmasında: “Bu bir bayrak yarışıdır. Kısa sürede üç seçim atlattık. Neticesinde kongrelerimize başladık. Gerçekleştirilen bu kongreler yenilenme, tazelenmedir. Her bir teşkilat üyemiz kimseyi suçlamadan 'ben ne kadar çalıştım. Nerede hata yaptım ya da neyi daha iyi yapabilirdim?' diye kendine sormalıdır. Yiğit düştüğü yerden kalkar ve AK Parti olarak biz de kongreler ile üzerimizdeki tozu silkeleyerek milletimizden en yüksek oy aldığımız seçimlerin oranının dahi üzerine çıkmak için gece gündüz çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Vatandaşımıza hesap sormamız değil hesap vermemiz gerekiyor diyen Nazırlı "Bize oy vermeyenler, bizim eksikliğimizden dolayı vermemiştir. Daha çok çalışacağız ve hep birlikte gönüller kazanacağız."ifadelerini kullandı.

SAMİMİYET DOLU PAZAR ESNAFI ZİYARETİ
Nazırlı, Elazığ'da kurulan Cumartesi Pazarı'nı da ziyaret etti. Pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Nazırlı, pazarın sorunlarını yerinde tespit etti. Pazarcıların taleplerini dinleyen Nazırlı, “Pazarlarımızın daha düzenli ve temiz olması için gerekli adımları atacağız” dedi. Vatandaşlar, Nazırlı'nın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirttiler.

AK PARTİ TEŞKİLATI EL ELE

Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım , Milletvekilleri Erol Keleş , Ejder Açıkkapı , İl Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver , Ana Kademe İl Yönetimi ve teşkilat mensupları ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Nazırlı toplantı ile alakalı olarak açıklamalarda bulundu.
"Toplantımızda alınan kararların aziz şehrimize, teşkilatımıza ve hemşehrilerimize hayırlar getirmesini diliyorum." dedi.

Bakmadan Geçme