DEPREM BÖLGESİNDEKİ BAŞKANLAR DEĞİŞECEK

Tv 100 ekranlarında Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'na konuk olan Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı ve Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, verdiği kulis bilgisinde 'deprem bölgesindeki 11 İlin belediye başkanının, Gaziantep hariç, değişeceği ifade ediliyor' dedi.

Youtube Kanalı
Abone Ol

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

"CUMHUR İTTİFAKI'NIN MERSİN, ADANA VE MANİSA'DA ADAYI MHP'DEN OLACAK"

AK Parti'ye yakınlığı ile bilinen Sinan Burhan yerel seçimle ilgili "Geçtiğimiz hafta Bahçeli ve Erdoğan görüşme yaptı. Bugüne kadar MHP ve AK Parti heyetleri arasındaki görüşmelerde yerel seçimle ilgili ana hatlar ile iskeleti oluşmuştu. Bir iki noktada ihtilaf vardı. Bu görüşmede adaylıklar, 50+1 meselesi ve anayasa meselesi konuşuldu. Cumhur İttifakı'nın Mersin, Adana ve Manisa'da adayının Milliyetçi Hareket Partisi'nden olması kesinleşti." kulis bilgisini verdi.

DEPREM BÖLGESİNDEKİ 11 İLİN BAŞKANLAR DEĞİŞECEK

Sinan Burhan programda ayrıca “deprem bölgesindeki 11 ilin belediye başkanının Gaziantep hariç değişeceği ifade ediliyor çoğunlukla neden çünkü deprem bölgesinde haliyle vatandaşın sıkıntıları oluyor tepkiler oluyor belediye başkanın imkanı oluyor imkanı olmuyor böyle oluncada o tepkileri ortadan kaldırmak için yeni yüzlerle seçimlere gidilecek bilgisi var” kulis bilgisini de verdi.

Ak Parti deprem bölgesinde 11 il arasında Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya, Kilis ve Elazığ belediye başkanlıklarını elinde bulunduruyor.

Bakmadan Geçme