Elazığ'dan tüm Dünya'ya

2009 Yılında küçük bir atölye'de hizmete başlayan Onur Forma Green White tüm dünyaya ürün satışı yapan bir marka haline geldi.

2009 yılında küçük bir atölyede tekstil ürünleri üretimine başlayan onur forma günümüzde ürünlerini tüm dünyaya ulaştırıyor.

Hastane kıyafetleri üretiminde tüm dünyanın tanıdığı bir marka haline gelen Onur Forma Elazığ'dan tüm dünyaya ürün satışı yaparak hem ilimiz hem ülkemiz ekonomisine büyük katkı sağlıyor.

Onur Forma Green White Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uysal; “Onur Forma Green White Tekstil Sektörü Açısından Önemli Bir Yere Sahiptir. Medikal Alanda Makro Ve Mikro Faaliyetlerini Sürdüren Onur Forma En İyi Hizmeti Sunmak İçin En İyi Kumaş Kalitesi, desen Çeşitliliği ve son trendleri takip Eden Bir Markadır. Bunun Yanında Tek Bir Türe Bağlı Kalmadan Yeni Ürünler Yeni Trendler Çıkarmaya Devam Edecektir. Onur Forma Ailesi Olarak ülke ekonomisine daha büyük kazanımlar sağlamak için profosyonel Ekip Arkadaşlarımız ile Dur Durak Demeden Hizmet Vermeye Devam Edeceğiz.”dedi.

Bakmadan Geçme