ELAZIĞ TİCARET BORSASI'NDA ŞENOL ARSLAN RÜZGARI

Elazığ Ticaret Borsası başkanlığı seçimlerinde üyelerin neredeyse tamamına yakını değişim olmasından yana bir görüş belirtiyorlar. Borsa başkanlığı seçimleri için yarışan dört aday arasında Şenol Arslan ismi öne çıkıyor.

Elazığ Ticaret Borsası'nın 1 Ekim Cumartesi günü yapılacak seçimlerine sayılı günler kala Borsa üyelerinin nabzını tuttuk.
Elazığ Ticaret Borsası Başkanlığı için mevcut başkan Mehmet Ali Dumandağ, Elkas Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Arslan ile iş adamları Adem Akbulut ve Yavuz Oğuz yarışıyor.

BORSA ÜYELERİ DEĞİŞİM İSTİYOR
Elazığ Ticaret Borsası üyeleri, Borsa'da artık bir değişim olmasından yana olduklarını, uzun süredir aynı kişinin yönetiminde olan borsanın gerileme dönemine girdiğini ifade ettiler.
Ticaret Borsası Üyeleri dünyada hızlı bir şekilde değişim ve dönüşümün yaşandığını Elazığ Borsa'nın ise bu değişim dönemine yeni bir yönetim ile girmesinin daha doğru olacağını belirtiyorlar.
Elazığ Ticaret Borsası Başkan adayları arasında ise Şenol Arslan ismi üyelerin desteğinde öne çıkan isim olarak gösteriliyor.


Borsa Üyeleri, Şenol Arslan'ın iş dünyasındaki başarıları, güçlü bir kadroya sahip olması, mütevazi kişiliği, birliği sağlayacak tarzı ile Ticaret Borsası'nda çok önemli işler yapacağına inandıklarını belirtiyorlar.
Şenal Arslan'ın hemen her sektörde destek gördüğü ifade edilirken, özellikle genç ve dinamik bir kişilere sahip olması ise diğer adaylardan öne çıkmasını sağladığı dile getiriliyor.
SEÇİM 1 EKİM'DE
Elazığ Ticaret Borsası seçimleri 1 Ekim Cumartesi günü Ticaret Borsa binasında yapılacak.Borsa seçimlerinde 400'e yakın üyenin oy kullanması bekleniyor.

Bakmadan Geçme