GÖZLER METİN BULUT'U ARIYOR.

Ak Parti'nin seçim startı vermesinin üzerinden bir hafta geçmesine rağmen Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut'un Elazığ'a gelmemesi kamuoyunun zihninde soru işaretleri oluşturdu.

Ak Parti MKYK Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut'un Ak Parti'nin Elazığ'da yürüttüğü seçim kampanyasına katılmaması dikkat çekiyor.

Ak Parti'nin en etkili isimlerinden biri olarak Milletvekili aday listelerinin oluşmasında büyük performans gösteren Bulut'un 14 Mayıs seçimleri için yürütülen seçim kampanyasında henüz sahaya inmemesinin sebepleri kamuoyu tarafından merak ediliyor.

En son Ak Parti'nin Ankara'da yaptığı Adaya Tanıtım Toplantısında objektiflere poz veren Metin Bulut o günden beri Elazığ'a gelerek kampanyaya iştirak etmiş değil.

Ak Parti tabanı seçim kampanyasında Metin Bulut'un aralarında olmasının kendilerine büyük güç vereceğini ifade ederek'Umarız sayın Bulut en kısa zamanda sahaya iner.Bulut'un yanımızda olması moral ve motivasyonumuzu olumlu şekilde etkiler'diyerek Bulut'dan beklentilerini açıkladılar.

Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Zülfü Demirbağ ve Sermin Balık seçim kampanyasına iştirak ederken ,Z.Tolga Ağar'ın önümüzdeki günlerde Elazığ'a geleceği öğrenildi. Ak Parti MKYK üyesi,Teşkilat başkan yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut'un ise Elazığ'a ne zaman geleceği merak ediliyor.

HAZIRLAYAN:MEHMET ŞAĞBANŞUA

Bakmadan Geçme