Gürsel Erol Gazetemizde

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Gazetemizi ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Sonsöz Gazetesi'ni ziyaret ederek, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Şağbanşua ile gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Ziyarette değerlendirmelerde bulunan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Sonsöz Gazetesi'ni yakından takip ettiğini belirterek, şehrin sorunlarını gündeme taşımada gösterilen başarıdan dolayı tebrik etti.
CHP Elazığ Milletvekili Erol, şehrin sorunlarının çözümü için yoğun bir şekilde gayret gösterdiklerine dikkat çekerek, Maden ilçemizdeki vatandaşlarımızın beklentilerinin karşılanması, Alacakaya ilçemizdeki işçi kardeşlerimizin sosyal haklarının iyileştirilmesi başta olmak üzere Elazığ'ın her sorununu TBMM gündemine ve ilgili bakanlıklara taşıyarak kısa sürede çözülmesini sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.

CHP Genel Merkezi'nin Elazığ la ilgili her soruna duyarlı davrandığını belirten Erol Hafta sonu ilimizi ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz ve beraberindeki heyet'in yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alınmasını beklediklerini ifade etti .
Elazığ Sonsöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Şağbanşua ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un şehrin sorunlarını gündeme getirmesi ve şehrimizin gelişmesi için ortaya koyduğu yapıcı muhalefet tarzı ile kamuoyunun takdirini kazandığını dile getirdi.

Bakmadan Geçme