'Halkın Adamı' Vatandaşla buluştu.

'Halkın Adamı'sloganı ile AK Parti'den Milletvekili aday adayı olan Abdulkerim Yılmaz durmaksızın ziyaretlerine devam ediyor.

AK Partiden Milletvekili aday adaylığını açıklayan Abdulkerim Yılmaz, kentte çalışmalarına devam ediyor. Tüm ilçe ve Belde AK Parti Teşkilatlarını ziyaret eden Yılmaz, durmaksızın ziyaretlerine devam ediyor.

Şehrimizin Kırklar Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Yılmaz, Mahalle Muhtarı ve sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Kırklar Mahallesinde mahalle sakinleriyle buluşan Yılmaz: 'Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan öğrendiğimiz Hizmet odaklı siyasetimize devam ediyoruz. Mahalle sakinlerimizle sürekli bir araya geliyoruz. Tüm amacımız ve gayemiz memlekete hizmettir, insanlığa hizmettir, Elazığ'ımıza değer katmaktır. İfadelerini kullanan Yılmaz, Her şey Aziz şehrimiz için, vatandaşımızın talep ve önerileri bizim için çok önemlidir..' ifadelerini kullanan Yılmaz, Kırklar Mahallesi Muhtarı Necati Doğan'a ve Kırklar Mahallesi sakinlerine destekleri için teşekkür ederim.' İfadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme