Hayırda Yarışmak Gerekiyor

Ak Parti Elazığ Milletvekili Nazırlı dün yapılan sünnet şöleni ile ilgili'Güzel bir hayır işi oldu.Hayırda yarışmak gerekiyor'dedi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Kanal Fırat'ta konuk olduğu canlı yayın programında dün düzenlenen Sünnet Şöleniyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, “Bu şekilde Elazığ'da biz biraraya gelerek birşeyler yapabileceğimizi de göstermiş oluyoruz”dedi

İnsanımız depremler ve ekonomik sıkıntılar içerisindeyken bir nebze olsun çocuklarımızın yüzüne bir tebessüm,anneye babaya bir tebessüm sağlayabilelim diye bu işe giriştik”diyen Nazırlı “Bugün çocuklarımızın yüzündeki ifade bize yetti.Bizim istediğimizde buydu”dedi.

Nazırlı, Sünnet Şölenin tamamen siyaset üstü tutulduğunu ve Elazığ'ın tüm kesimlerinden çocuklara yönelik olarak gerçekleştirildiğini belirtti.

Nazırlı, etkinlikte hiçbir siyasi, ırk veya cinsiyet ayrımı gözetilmediğinin altını çizerek, "Gerçekten hangi ailelerin katıldığını bilmiyorum, hiçbirini tanımıyorum. Sosyal yardımlaşma aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları belirleniyor. Bu süreçte siyaset, parti kimliği gibi unsurlar asla devreye girmedi," dedi.

Bir siyasetçinin hayatındaki en önemli şeyin garip gurebanın hayır duasını almak olduğunu ifade eden Nazırlı “Eğer yaptığınız siyasetin sonunda garip gureba size dua etmiyorsa,bunu alamadıysanız eğer hakikaten o işi doğru yapmamışsınızdır”dedi

Organizasyona destek sağlayan hayırseverlere teşekkür eden Nazırlı, organizasyonun her yıl tekrarlanacağını ve ilçelerde de benzer etkinlikler düzenleneceğini açıkladı. Önümüzdeki yıl her ilçede 25 çocuğun sünnet ettirileceğini belirten Nazırlı, bu tür sosyal sorumluluk projelerine daha fazla katkı sağlanmasının önemine de vurgu yaptı.

Bakmadan Geçme