Hemşehrimiz Orhan'a Önemli Görev

Molekül A.Ş. Grup CEO'su Elazığlı Zafer Orhan, Türk Telekom Network'ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı

Başarılı çalışmalara imza atan ve Daha önce Ulak Haberleşme Genel Müdürlüğü görevinde bulunan; son olarak da Molekül A.Ş. Grup CEO'su olan Elazığlı Zafer Orhan, Türk Telekom Networkten sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

ZAFER ORHAN KİMDİR?

1973 yılında Elazığ'da doğan Zafer Orhan, Elazığ Fırat Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra 1993 Yılında Elazığ PTT Başmüdürlüğünde Mühendis olarak memuriyete başladı. PTT'nin bölünmesinden sonra Türk Telekom Elazığ İl Müdürlüğünde çalışmaya devam etti. 2001-2002 yıllarında Güneydoğuda askerlik görevini tamamladı. Türk Telekom Elazığ Pazarlama Müdürlüğünde çalıştı. 2003 Yılında Türk Telekom Strateji Başkanlığında çalışmaya başladı. Müşteri İlişkileri, Pazarlama, İnsan Kaynakları konusunda pek çok projenin liderliğini yaptı. 2011 Yılında Türk Telekom Anadolu Merkez 1. Bölge (Ankara) Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Temmuz 2016 ayında da Merkez Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı görevine atanmıştı. 2002-2016 yılları arasında Türk Telekom'da farklı yönetici pozisyonlarında gören Alan Orhan, birçok ulusal ve uluslararası çalışmalarda kurumu başarılı ile temsil etti. Temmuz 2016'da Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Kurumsal Dönüşüm Genel Müdürü Olarak görev Yapan Zafer Orhan, bankanın dijital ve kurumsal birçok yenilik çalışmasını yönetti. 2020 yılının ekim ayında Savunma Sanayi Başkanlığı bünyesinde telekomünikasyon ve teknolojiler başlığı ile faaliyetlerini sürdüren ULAK Haberleşme A.Ş.'de pazarlama ve kurumsal yönetim Genel Müdür Yardımcısı olarak insan kaynakları, idari ve mali işler, proje yönetim ofisi, kurumsal iletişim ve pazarlama ile satış fonksiyonlarını yöneten Elazığlı Zafer Orhan, 2021 yılında ULAK Haberleşme Genel Müdürü olarak göreve atanmış ve Şubat 2024 tarihine kadar Görev yaptı. Son olarak Molekül A.Ş. Grup CEO'su olarak görevine devam eden Elazığlı Zafer Orhan, Türk Telekom Network Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Bakmadan Geçme