HERŞEY ABARTILIYOR

Hizmet-İş Sendikası Elazığ şube yönetimi Elazığ Belediyesi ile imzalanan toplu iş sözleşmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

'Belediye ve sendika yönetimine büyük tepki'haberimizdeki iddialarla ilgili bilgiler aktaran sendika yetkilileri'herşey abartılıyor'ifadesini kullandılar.

Karşılıklı diyaloğ yöntemiyle Türkiye'de en iyi sözleşmeyi imzaladıklarını ifade eden yetkililer 'Türkiye'de 1 yıllık toplu iş sözleşmesi imzalayan tek şube Hizmet-İş sendikası Elazığ şubesidir'dediler.

Toplu iş sözleşmesi imzalanana dek yaşanan süreci tüm detayları ile üyeleriyle paylaştıklarını ifade eden yetkililer 'imza altına alınan tüm maddeler personelimiz lehine ve ortak akıl kararı ile imza altına alınmıştır'dediler.

Sendikalarından istifaların olduğunu doğrulayan yetkililer'ama bu sayı abartıldığı kadar değil.Üyelerimizin büyük bir çoğunluğu sözleşmeden duydukları memnuniyeti defalarca bize ifade etmişlerdir'dediler.

Tek amaçlarının üyelerinin daha iyi şartlarda ve daha iyi kazanç elde etmesi olduğunu ifade eden yetkililer'yönetimimizi yıpratmaya çalışanların bu cılız çabası beyhudedir.Bizler kararlılıkla üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda adımlar atmaya devam edeceğiz'dediler.

Süreci titizlilikle takip ettiklerini ifade eden yetkililer'Yaşanan süreçle ilgili önümüzdeki günlerde yaşanabilecek gelişmelerden sonra kamuoyunu aydınlatacak bilgiler vereceklerini açıkladılar.

Bakmadan Geçme