İŞ DÜNYASINDAKİ GÜCÜMÜ ŞEHRİM İÇİN KULLANACAĞIM

Elazığ Bağımsız Milletvekili adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, iş dünyasındaki iyi ilişkilerini ve gücünü kullanarak Elazığ'a büyük yatırımların gelmesine öncülük edeceğini söyledi.

Doğu Anadolu Bölgesi'ne Cumhuriyet tarihindeki en büyük özel sektör yatırımını yapan Elazığ Bağımsız Milletvekili adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, iş dünyasındaki iyi ilişkilerini ve gücünü kullanarak Elazığ'a büyük yatırımları getireceğini söyledi.

Yaptığı yatırım ve sağladığı istihdam ile Türkiye'nin En Güçlü 50 İş Kadını arasında yer alan Prof.Dr.Yasemin Açık milletvekili olarak seçilmesi halinde kamu yatırımlarının daha fazla gelmesinin yanında,yer aldığı sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasındaki gücünü kullanarak Elazığ'a büyük yatırımların gelmesine öncülük edeceğini açıkladı.

Seçim kampanyası sürecinde şehrin sorunlarını ve çözüm yollarını iyi bildiğini ifade eden Prof.Dr.Yasemin Açık'Elazığ'ın en önemli sorunu işsizliktir.Gençlerimize istihdam kapıları açmadığımız müddetçe Elazığ'ı kalkındırmamız mümkün olmayacaktır.İş dünyasındaki dostlarımızın Elazığ'a yatırım yapmaları konusunda onları ikna edeceğimden şüphem yok.

Elazığ'da istihdamı artırmak için yapılacak çok iş olduğunu belirten Açık'genç girişimciler ve kadın girişimcilerin iş kurabilmeleri için Melek Yatırımcılar getirilebilir.Gençlerimizin yığınla projeleri var,fikirleri var.Onların fikirlerine yatırım yapacak Melek Yatırımcıları genç ve kadın girişimcilerle bir araya getirerek şehrimize yeni işletmeler kazandıracağız'dedi.

Güçlü bir şekilde seçilmesi halinde kamunun tüm imkanlarının Elazığ'a seferber edilmesi için kapıları aşındıracağını ifade eden Açık,gerek yurt içinde gerek yurt dışında ki sanayici dostlarımızı yatırımları ile Elazığ'a getirerek ve Elazığ'da kangren haline gelen işsizlik sorununa çözüm bulacağını belirtti.

Bölgeler arasındaki gelişmişlik farkının azaltılması,yerel kalkınmanın sağlanması için istihdam sayısının artırılması gerektiğini belirten Açık'Bunlar için bu şehre sanayi tesislerinin kurulması gerekiyor.Bunun için elimden geleni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.Bunu başarabilmek için güçlü ilişkilerimi kullanacak ve bu şehirde bacası tüten bir çok fabrikanın açılmasını sağlayacağım.'dedi

Bakmadan Geçme