IŞIKVER' SAHİPSİZ ELAZIĞ SÖYLEMİNİ SONLANDIRACAĞIZ

MHP Elazığ Milletvekili adayı Semih Işıkver gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

MHP Elazığ 1.sıra milletvekili adayı Semih Işıkver seçim süreci ile ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulundu.Işıkver 'Elazığ'da MHP'den vekil olmak isteyenlerin sayısı bu seçim sürecinde zirveye ulaşmıştır. MHP'ye hem Elazığ hem de Ülke genelinde gösterilen bu yoğun ilginin temel nedenlerine baktığımızda MHP'nin Cumhur ittifakı içerisinde yer almasının gerekliliği, Partimizin vakur duruşu, Cumhuriyetimizin ikinci yüz yılına cumhur ittifakıyla kararlı yürüyüşünün devam etmesi kararlılığıdır.

PARTİMİZE, DAVAMIZA VE SAHİP OLDUĞUMUZ TÜM DEĞERLER ÜZERİNE YEMİN ETTİK

Partimizin Bilge Lideri Dr. Sayın Devlet Bahçeli ve Partimizin çok değerli karar mercileri tarafından 21 başvuru içerisinden 5 arkadaşımız seçilmiştir. Listelerin belli olması öncesinde İl Başkanlığımızın öncülüğünde tüm adaylar iftar yemeğinde bir araya gelerek partimize, davamıza ve sahip olduğumuz tüm değerler üzerinden yemin ederek süreci bekledik. Listelerin belli olmasının ardından sadece bir arkadaşımız Bağımsız aday olduğunu açıklamıştır. İki dönem belediye başkanlığı yetkisi alan ve Genel Merkezimizin her zaman sahip çıktığı bu arkadaşımız maalesef böyle bir tercihte bulunmuştur. Bunun takdirini hem camiamıza hem de tüm halkımızın vicdanına bırakıyorum. Listemizde yer alan her bir arkadaşımız bu davaya gönül vermiş ve emeği olan kardeşlerimizdir.

MHP'NİN ELAZIĞ HEDEFİ

Milliyetçi Hareket Partimizin Elazığ seçimlerindeki hedefi elbette 5-0 yapmaktır. Bu Aziz şehrin milliyetçi kadrolarla geleceğe yürümesi, bulunduğu coğrafyada kalkınma ve gelişmişlikte öne çıkması, tüm toplumun mutlu ve huzurlu bir şehirde yaşaması tek hedefimizdir.

Şehrimizin sahip olduğu imkanlara baktığımızda, yetişmiş insan gücü, üniversitesi, kurumları, güçlü STK'ları, su kaynakları varlığı, ulaşım imkanları, yer altı kaynaklarının zenginliği, tarım ve hayvancılıktaki potansiyeli, kadim tarihi, turizm varlıkları ve beşeri sermayesi ile sıradan bir Anadolu kenti olmayıp her ile nasip olmayan değerler bütününe sahiptir.

Şehrimizin tüm bu zengin potansiyel kaynakları ile gelişmişlikteki yeri maalesef orantısızdır. Bunun temel nedeni Merkezi Hükümetin veya Cumhur ittifakının şehrimizle ilgili bakış açısından değil, ilimizin temsilde yetersiz kalmasından kaynaklanmıştır.

BU ŞEHRİN ÇÖZÜLMEYECEK SORUNU YOKTUR

Bu şehrin hiçbir sorunu çözümsüz değildir. Önemli olan halkla kaynaşıp ilin önceliklerinin doru teşhis edilip bu alanların önceliklendirilmesidir. Şehrin ekonomisine dinamik güç katacak, halkın zenginleşmesine öncü olacak Kuzova, Uluova, Kovancılar, Karakoçan ve Palu bölgesi sulama projelerinin bu şehirde 20 yılı aşkın bir süreden beri konuşulması sadece bu şehirden vekil olarak Meclise girmişlerin ayıbıdır.

14 Mayıs sonrasında Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında bu şehrin her bir sorununu, halkımızın beklentileri, kalkınma ve gelişmemize öncü olacak her bir adım için cesur, kararlı ve gür sesimiz duyulacak ve sahipsiz Elazığ söylemini sonlandıracağız.

Bir başka hedefimiz kimsesizlerin kimsesi olarak, gönüllerde yer edinmek ve ulaşılması en kolay vekil olmaktır. Bunun için il merkezimizde İletişim Merkezimiz her bir vatandaşımızın bir sıcak çay içerek sorun ve beklentilerini bildireceği ve aynı gün içerisinde sorunla ilgili yapılan girişim hakkında geri bildirim alacağı bir sistemi kuracağız.

İş dünyasının, sivil toplum kuruluşlarımızın, muhtarlarımızın, meslek örgütlerimizin, tarım ve hayvancılık sektör temsilcilerinin, özel eğitim kurumlarımızın, turizm sektörünün, esnaf ve sanatkarların, emekli ve öğrencilerin Türkiye Büyük Millet Meclisine ve Cumhur İttifakına taşımak istedikleri ve çözümüne gayret ettikleri hiçbir husus için kenarda durmayacağız. Sekiz köşeli şapkamızın her bir köşesinde yer alan değerleri bu şehrin bir evladı olarak şerefle taçlandırmaya gayret göstereceğiz.

MİLLETİMİZ CUMHUR İTTİFAKINA SAHIP ÇIKACAKTIR.

14 Mayıs seçimleri cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının yeni bir vizyonla başlamasının miladıdır. Ülkemiz üzerine oynan oyunlar, terörle işbirlikleri, ekonomik baskılar, zillet ittifakları ve coğrafyamız için masa başında hazırlanan haritalara ne Elazığ ne bu Aziz vatanın hiçbir şehri geçit vermeyecektir.Aziz milletimizde Cumhur ittifakına sahip çıkacaktır.

Bakmadan Geçme