İyilik Çeşmesi İlk Düğünü Yaptı

İyilik Çeşmesi Derneği evlilik için maddi imkanları kısıtlı olan ilk çiftin düğün merasimini gerçekleştirdi.

İyilik Çeşmesi Derneği “ Yeter Ki Gönüller Bir Olsun, İyilik Çeşmesi Sizinle” adını verdiği proje kapsamında evlilik için maddi imkanları kısıtlı olan 3 çifte destek verip düğünlerini gerçekleştirme sözünün ilkini gerçekleştirdi.

Yapılan düğün merasimi sonrası porje hakkında bilgiler veren İyilik Çeşmesi Yardımlaşma Derneği Kurucu Genel Başkanı İbrahim Sedat Çetin"Düğün merasimini gerçekleştirdiğimiz çiftimizin ebedi sevgi yolunda attıkları bu adımlarını tebrik eder,bir ömür boyu mutluluklar dileriz."dedi

İbrahim Sedat Çetin açıklamasının devamında " İyilik Çeşmesi Derneği olarak “ Yeter Ki Gönüller Bir Olsun, İyilik Çeşmesi Sizinle” adını verdiğimiz projemiz kapsamında evlilik için maddi imkanları kısıtlı olan 3 çiftimize destek verip düğünlerini gerçekleştireceğimizi söylemiştik. Aile bir toplumun temel taşıdır. Günümüz ekonomik şartları sebebi ile evlilik yapmak giderek zor bir hale geliyor. Bu zorlukları aşmak için çiftlerimizin yuva kurup olmaları adına bu çalışmayı yürütüyoruz.
Gençlerimiz ile birebir görüşmelere yaparak ihtiyaçlarını tespit edip , en mutlu günlerinde yanlarında olmak adına ilk çiftimizi belirledik.
Bir evde olması gereken zaruri ihtiyaçlar ve düğün için gerekli olan detayları karşılayarak;çiftimize düğün salonu masrafları,davetiye,gelinlik,damatlık,fotoğraf çekimi,beyaz eşya,televizyon, yatak odası takımı, koltuk takımı hediye ettik.
Dernek olarak maddi yardımların yanı sıra, toplumun manevi değerlerine de katkı sunmaya gayret gösteriyoruz. Projemiz ile bugün ilk çiftimizin düğün merasimini gerçekleştireceğiz. İki çiftimize daha aynı şekilde yardımcı olacağız.
Gençlerin evlenme sürecinde karşılaştıkları zorlukları aşarak sadece maddi başarılar peşinde koşmamayı kendimize bir görev bildik. Kalplerin katılaştığı bir dönemde, gençlere destek olmak, onların mutlu yuvalar kurmalarına vesile olmak hepimize büyük bir sorumluluk yüklüyor, yalnızca maddi anlamda değil, gönül anlamında da zengin olmalıyız. Bunun için projemize “Yeter Ki Gönüller Bir Olsun, İyilik Çeşmesi Sizinle” ismini verdik.
Düğün merasimi gerçekleşen çiftimizin ebedi sevgi yolunda attıkları bu adımlarını tebrik eder,bir ömür boyu mutluluklar dileriz.
Değerli misafirlerimize katılım sağladıkları için teşekkür ederiz. Emeği geçen, katkısı bulunan tüm hayırseverlerden Allah razı olsun."ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme