KİRVEM İYİLİK ÇEŞMESİ

İyilik Çeşmesi Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen 'Kirvem İyilik Çeşmesi' adı altında ihtiyaç sahibi çocuklar sünnet ettirildi.

İyilik çeşmesi yardımlaşma derneği tarafından 'Kirvem İyilik Çeşmesi'' adı altında ihtiyaç sahibi 60 çocuk düzenlenen organizasyonla sünnet ettirildi. Sünnet olan çocuklar çeşitli hediyelerle de sevindirildi.

İyilik Çeşmesi Yardımlaşma Derneği Kurucu Başkanı İbrahim Sedat Çetin, 2020 yılında 'iyilik bir su bırak aksın'sloganıyla yola çıkan iyilik çeşmesi yardımlaşma derneği hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesini başarıyla yürütmeye devam ediyor.Tamamen gönüllülük esasıyla çıktığımız bu yolda kısa zamanda bir çok ihtiyaç sahibimizin yüzünün gülmesine katkı sağlamanının onurunu yaşıyoruz.Hakikaten ihtiyacı olan insanlarımıza bazen gıda,bazen yakacak,bazen kurban eti,bazen giyecek ulaştırarak insanlarımızın yüzlerindeki tebessümü görmek bize inanılmaz mutluluk veriyor.Okullarımızın ihtiyacı olan kütüphanelerini yaparken çocuklarımızın mutluluğunu görmek bizleri daha çok mücadele etmeye teşvik ediyor.


Bugünde burada Derneğimizin 'Kirvem iyilik çeşmesi' adıyla tertip ettiği organizasyonda bir aradayız.60 İhtiyaç sahibi kardeşimiz erkekliğe ilk adımlarını atarken yanlarındayız.Onlara Hayırseverlerimizin katkılarıyla hayatları boyunca unutamayacakları bir günü yaşatmanın sevincini yaşıyoruz.Bu vesile ile kardeşlerimize bu mutlu günü yaşatan tüm hayırseverlerimize,ilk günden beri yanımızda olan gönüllü kardeşlerimize ve basınımıza şükranlarımı sunuyorum.'dedi.

Bakmadan Geçme