OKUL İNŞAATINI OR-KEN İNŞAAT YAPACAK

Ankara Büyük Şehir Belediyesi tarafından Elazığ'da yapılması planlanan '16 Derslikli Okul ve spor salonu' ihalesi yapıldı. İhaleyi Elazığlı Firma OR-KEN Yol Yapı Sanayi ve Tic.Ltd.Şti - Turabi Çetindağ iş ortaklığı kazandı.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un girişimleri sonucu Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Elazığ'da yapılacak olan '16 Derslikli Okul ve spor salonu' ihalesini Elazığlı Firma OR-KEN Yol Yapı Sanayi ve Tic.Ltd.Şti - Turabi Çetindağ iş ortaklığı kazandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 'Depremin yaralarını sarmak için Elazığ'a okul inşa ediyoruz. Vatanımızın hiçbir köşesinde evlatlarımız eğitim hakkından mahrum kalmasın. Önerimizi oy birliği ile kabul eden ABB Meclisi üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum' sözleriyle sosyal medya hesaplarından duyurduğu ihale 14.Aralık tarihinde yapıldı.

İhaleyi 31.123.006,06 TL bedelle OR-KEN Yol Yapı Sanayi ve Tic.Ltd.Şti - Turabi Çetindağ iş ortaklığı kazandı.

3500 metrekare inşaat alanında inşa edilecek 16 derslikli okul ve spor salonu ihalesini kazanan hemşehrimiz Orkay Okyay Ocak ayı içerisinde sözleşmeyi imzalayarak inşaata başlayacaklarını ve verilen süreden öncede inşaatı bitirerek teslim edeceklerini ifade etti.

Bakmadan Geçme