Robert Turhan ALİ-CARR Zaten Elazığ'daymış

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları'nın Robert Turhan ALİ-CARR üzerine yaptığı plan beklenenden önce çöktü.

Youtube Kanalı
Abone Ol

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları'nın 10 gün önce Elazığ'da Tv programına canlı yayın konuğu olarak katılan ve günlerce Elazığ'da kalan Robert Turhan ALİ-CARR'ı Elazığ'da ağırlama isteği kendisini zor durumda bıraktı.

1910'larda Elazığ'dan ABD'ye göç etmiş Mehmed Ali Bey'in oğlu Robert Turhan ALİ-CARR Eylül ayı sonlarına doğru Elazığ'da bulunan yakınlarını ziyaret etmiş ve Genel Yayın Yönetmenliğini Usta Gazeteci Arif Çakmak'ın yaptığı Kanal 23 televizyonunda yapılan "Yakın Plan" programının canlı yayın konuğu olmuştu.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Abdullah Eren'in sosyal medyada yaptığı bir paylaşıma yanıt veren Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, "Abdullah Başkanım; Robert Turhan ALİ-CARR Beyefendi'yi, Osmanlı'dan günümüze gönüllerinden eksik etmediği vatan sevgisini yeniden göstermek için ata toprakları olan aziz şehrimiz Elazığ'da ve yeniden ihya ederek ayağa kaldırdığımız medeniyetler merkezi Harput'umuzda sizlerle birlikte ağırlamak isteriz" demişti.

Robert Turhan ALİ-CARR Zaten Elazığ'daymış

Ancak Başkan Şerifoğulları'nın bu daveti, Robert Turhan ALİ-CARR'ın zaten on gün önce Elazığ'da bulunduğunun ortaya çıkmasıyla boşa düştü. ALİ-CARR, Eylül ayı sonlarına doğru Elazığ'da bulunan yakınlarını ziyaret etmiş ve 30 Eylül 2024 tarihinde Kanal 23'te Ceylan Tümen'in sunduğu "Yakın Plan" programının canlı yayın konuğu olmuştu.

ŞEHİRDEN HABERİ YOK MU?

Şehrimizde son dönemde davet edilerek şehrin tanıtımına katkı sağlayanlara nazire olsun diye yapılan bir davet olarak yorumlanan bu girişim Şerifoğulları'nın şehrinden habersiz olduğunu ve ekibinin bir kez daha kendisini yanlış yönlendirdiğini de ortaya koymuş oldu.

Bakmadan Geçme