SEMİH IŞIKVER'İN KASTETTİĞİ BU DEĞİLDİ Kİ

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver'in uzun zamandır üzerinde çalıştığı EBK satış mağazası projesi nihayet Elazığ'da hayata geçiriliyor. Ancak beklentilerin aksine, mağaza Et ve Süt Kurumu'ndan tedarik edilecek ürünlerin EBUAŞ tarafından satılacağı bir tesis olarak hizmet verecek.

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığ halkının uygun fiyatlı et ve et ürünlerine ulaşabilmesi için Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan'ı ziyaret ederek Et ve Süt Kurumu'nun ülke genelindeki 18. Satış Mağazası'nın Elazığ'da açılmasını talep etmişti.

Uzun bir süredir EBK'nın 18.satış mağazası'nın açılması için yer tahsis etmesi beklenen Belediye Başkanı Şerifoğulları bugün yaptığı sosyal medya paylaşımında “Pazartesi günü itibarıyla vatandaşlarımıza daha ekonomik ve uygun fiyatlı et ve süt ürünlerini ulaştırmak amacıyla Et ve Süt Kurumu'ndan tedarik edeceğimiz ürünlerin satışını yapacağımız tesisimiz”ifadelerini kullandı.

IŞIKVER, UZUN SÜRE EMEK VERDİ

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Devlet güvencesinde üretilen ve satışa sunulan yaklaşık 80 çeşit ürünün bulunduğu ve ürünlerin fiyatlarının uygunluğunun yanında hem güvenilir hem de hijyen bakımından vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Et ve Süt Kurumu'nun ülke genelindeki 18.satış mağazası'nın Elazığ'da açılması için yoğun mesai harcamıştı.

NE UMDUK,NE BULDUK

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver'in Türkiye'deki 18.Mağaza olacak diye duyurduğu EBK Satış mağazası ile ilgili son durumu Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelerle paylaştı:

"İlgili müdürlüklerimizle birlikte, pazartesi günü itibarıyla vatandaşlarımıza daha ekonomik ve uygun fiyatlı et ve süt ürünlerini ulaştırmak amacıyla Et ve Süt Kurumu'ndan tedarik edeceğimiz ürünlerin satışını yapacağımız tesisimizi ziyaret ederek incelemelerde bulunduk.

Bu önemli hizmette emeği geçen Cumhur İttifakı Elazığ Milletvekilimiz Sayın Semih Işıkver'e teşekkür ediyorum."

IŞIKVER, DAHA ÖNCE UYARMIŞTI

Milletvekili Işıkver, 31 Mart Yerel seçim sürecinde Elazığ Belediyesi'nin Et Balık Kurumu'ndan daha pahalıya et sattığını dile getirmişti. "Belediye, Et Balık Kurumu'nun fiyatından 100-125 TL daha fazla bir fiyatla vatandaşa ucuz et satıyoruz diye reyon açarsa, ben buna gülerim, bu da bir vizyondur derim" ifadeleriyle eleştirilerini dile getirmişti.

EBK SATIŞ MAĞAZASI HAYAL KIRIKLIĞI OLDU

Milletvekili Işıkver'in uzun süre çaba sarf ettiği EBK mağazasının, Et Balık Kurumu'ndan ziyade EBUAŞ tarafından işletilecek olması ve beklenen hizmetin tam olarak karşılanmaması halk arasında hayal kırıklığına neden oldu. Projenin bu haliyle, halkın ucuz et tüketme beklentisini ne oranda karşılayacağı ise merak ediliyor.

ELAZIĞ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Belediye Başkanı Şerifoğulları'nın paylaşımına ;

"Allah var etsin Sn. Başkanım...

Elazığ her şeyin en iyisine layık." sözleriyle cevap verdi.

Bakmadan Geçme