Şerifoğulları'na Kirli Dil Cevabı

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları'nın muhalefetin kirli bir dil kullandığı sözlerine karşılık YRP'li Karahüseyinoğlu' Bırakın uslup ve dili eleştirmeyi siz o gün meclisi aldattınız' dedi.

Elazığ Belediye Meclisi Eylül ayı toplantıları muhalefetin gündem dışı önergeleri ve itirazlarıyla başladı.
Yeniden Refah Partisi'nin vermiş olduğu soru önergelerinin okutulması ile birlikte başlayan tartışmalarda Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın önergelerde sorulan sorulardan ziyade kullanılan dil ile ilgili kirli ifadesini kullanması tartışmalara sebep oldu.
Toplantıda ilk olarak Yeniden Refah Partisi Meclis Üyeleri tarafından verilen soru önergesi okundu. Soru önergesi okunduktan sonra Başkan Şerifoğulları, birim müdürlerine, önergede yeteri kadar kirli bir dil kullanıldığını belirterek, önergeye “Doğru bir dil kullanılarak” cevap verilmesini istedi.

Belediye Başkanı Şerifoğulları'nın önergede yeteri kadar kirli bir dil kullanıldığı ifadesine Yeniden Refah Partisi meclis grup Başkanı Osman Cem Karahüseyinoğlu, “Sayın başkanım önergelerde kullandığımız ifadelerde sizin vicdanınıza vurgu yaptık. Eğer bu sizi rahatsız ettiyse vicdanınızı sorgulayın. Ama biz dilimizle kimseyi aldatmadık siz komisyon seçimlerinde 5. maddeye kadar şeffaf olacaz adil olacaz diye söyleyip 6. maddede muhalefeti yok sayarak aldattınız. Bırakın uslup ve dili eleştirmeyi siz o gün meclisi aldattınız” şeklinde karşılık verdi.

Bakmadan Geçme