Şerifoğulları'ndan Demircan Hoca'ya Büyük Ayıp

Elazığ Belediye Meclisi'nin Eylül ayı toplantısında Belediye Başkanı Şerifoğulları'nın Elazığ İmam Hatip Lisesi'nin saygın ve sevilen hocalarından Demircan Hoca olarak bilinen Mustafa Karahüseyinoğlu'nu ima ederek söylediği sözler büyük tepki topladı.

Youtube Kanalı
Abone Ol

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, Belediye Meclis toplantısında Yeniden Refah Partisi Belediye Meclis Üyesi Osman Cem Karahüseyinoğlu'nun bazı ihalelere ilişkin soru önergesi ne , “İnsanlar ahlakını, edebini ailesinden alır sonra hocalarından alır.Senin baban benim hocam.Yani ahlaksızlık yapmışsak orada sıkıntı var.” şeklinde yanıt verdi.

Belediye Başkanı Şerifoğulları, Yeniden Refah Partisi Belediye Meclis Üyesi Osman Cem Karahüseyinoğlu'nun belediyenin yaptığı bazı ihalelere ilişkin yaptığı eleştiriler üzerine, “Osman bey uzun yıllar belediyede çalışmış.İşleyişi çok iyi biliyor aslında .Ama birilerinin ağzıyla konuştuğunu bende çok iyi biliyorum.Yani burda beni hırsız çıkarmıyor sizi hırsız çıkarıyor servet bey.Yani birilerine peşkeş çekilmiş iması yapıyor.”dedi.
Şerifoğlu konuşmasında daha sonra Meclis Üyesi Karahüseyinoğlu'nun babası, Elazığ İmam Hatip Lisesi'nin saygın hocalarından olan Mustafa Hoca'yı ima ederek,
“ Bizi tanıman lazım.Tanırsın da İnsanlar ahlakını, edebini ailesinden alır sonra hocalarından alır.Senin baban benim hocam. Yani ahlaksızlık yapmışsak orada sıkıntı var.” şeklinde konuştu.
Elazığ Belediye Başkanı'nın İmam Hatip Lisesi'nin saygın bir hocasına yönelik olarak “ahlaksızlık yapmışsak orada sıkıntı var.” sözleri imam hatip camiasında da büyük tepkiyle karşılandı.

Bakmadan Geçme