YA ADAY ADAYI OLURSA!

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her seçim öncesinde dikkat çektiği sandık çalışmaları Ak Parti teşkilatlarında 2023 seçimleri öncesinde erkenden yapılmaya başlandı.

Ak Parti Elazığ merkez ilçe teşkilatı geçtiğimiz yıl başlattığı sandık müşahidi toplantılarını devam ettirerek, sandıklarda görev alacak olanları sürekli olarak bilgilendiriyor.


Ak Parti önceki gün de sandık müşahitleri ile bir toplantı yaptığını sosyal medya hesaplarından duyurdu. İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik'in katıldığı toplantıda istişare edildiği sosyal medya paylaşımında belirtildi.
Ak Parti teşkilatlarının en güçlü yanlarından birinin merkez ilçe teşkilatı olduğu her zaman ifade ediliyor. Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, çok uzun süredir teşkilatta bulunduğu için oldukça tecrübeli olduğundan seçime yönelik çalışmaları erkenden başlatması diğer partilere göre Ak Parti'yi daha avantajlı konuma getiriyor.


Seçim süreci yaklaşırken teşkilatlarda milletvekili aday adaylığına yönelik düşünceler de hiç şüphesiz ortaya çıkacaktır.
Ak Parti teşkilatının en deneyimli isimlerinin başında gelen Av. Ömer Faruk Çelik'in aday adayı olması durumunda seçim sürecinin nasıl yürütüleceği ise merak ediliyor.

HABER:MEHMET ŞAĞBANŞUA

Bakmadan Geçme