YASEMİN HOCA GAZETEMİZDE

Elazığ'dan bağımsız Milletvekili adaylığını açıklamasıyla birlikte her kesim tarafından büyük destek alan Prof. Dr. Yasemin Açık, seçim gezileri kapsamında medya kuruluşlarını ziyaret etti.

Ziyaretleri kapsamında SONSÖZ Gazetesini ziyaret eden Prof.Dr.Yasemin Açık gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Şağbanşua ile görüş alışverişinde bulundu.

'DESTEĞİNİZİN ARTARAK DEVAMINI İSTİYORUM'

Elazığ bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, Sonsöz gazetesinin cesur ve ilkeli habercilik anlayışı ile her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek 'Bu desteğinizin artarak devam etmesini istiyorum'dedi.

'BİZİM İÇİN ONUR VESİLESİDİR.'

Ziyaret sırasında açıklama yapan gazetemiz yazı işleri müdürü Mehmet Şağbanşua 'Kıymetli hocamıza çıktığı bu yolda başarılar diliyorum'dedi.Şağbanşua 'Elazığ'da kimilerinin kardeşi, kimilerinin ablası, kimilerinin bacısı ama herkesin Yasemin Hocası olarak bildiğimiz ve bizlerden ilgi ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen bu şehrin önemli değerlerinden biri olan kıymetli hocamıza elimizden gelenden fazla desteği vermek bizim için bir onur vesilesidir.Allah yolunu da ,bahtını da Açık etsin' dedi.

Bakmadan Geçme