Yetişmeseler Araç Boğulacaktı
10 Milyar Japon yeni harcanarak yapılan Elazığ Alt Yapısında değişen bir şey yok.
Sağanak yağış, kentte hayatı yine olumsuz olumsuz etkiledi.
Aksaray Mahallesi'ndeki alt geçitte biriken su, bir hafif ticari aracın mahsur kalmasına neden oldu. Araç sürücüsü suyun ortasında çaresizce yardım beklerken, ihbar üzerine itfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.
Kurtarma operasyonunda itfaiye ekipleri, halat yardımıyla aracı çekmeye çalışırken, Fırat Elektrik bünyesinde çalışan bir kepçe operatörü de çalışmalara destek verdi. Uzun uğraşlar sonucu araç suyun içinden çıkarıldı ve sürücü kurtarıldı. Sağlık ekipleri, sürücüyü tedbir amaçlı ambulansa aldı.
On Milyar Japon Yen'i Harcandı, Sorunlar Devam Ediyor
Elazığ altyapısına 10 milyar Japon yeni harcanmasına rağmen alt geçitlerdeki su baskınları devam ediyor. Yağışın ardından yaşanan bu olay, altyapı yatırımlarının yetersizliği konusundaki eleştirileri yeniden gündeme getirdi.
Altyapı çalışmaları yapıldı ifade edilse bile yağmur suyunu önleyebilecek bir çalışma olmadığı bir kez daha ortaya çıkmış oldu.