'ZEHİRLİ DİL' TARTIŞMASI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın en küçük bir eleştiri karşısında gerginleşmesi ve agresif tavırlar sergilemesi eleştiriye tahammülsüz olarak yorumlandı.

Elazığ Belediye Meclisi'nin önceki gün gerçekleşen toplantısında belediye meclis üyesi Mehmet Can Ölçücüoğlu'nun kentsel dönüşüme yönelik sakin bir şekilde yaptığı değerlendirmelere sırasında Şahin Şerifoğulları hemen gerilerek, meclis üyesini zehirli dil kullandığı şeklinde tahkir edici bir tavır sergilemesi en küçük bir eleştiriye dahi tahammül göstermediğini ortaya koydu.

Elazığ Belediyesi Mart ayı Meclis toplantısında Bağımsız Meclis Üyesi Mehmet Can Ölçücüoğlu seçim öncesi kentsel dönüşüm konusunda Karşıyaka ve Sürsürü Mahallesi ile Sarıevler bölgesinde kentsel dönüşümle ilgili sözünüz vardı.
Bu projeleri Elazığ belediyesi değil TOKİ gerçekleştirdi ifadesi Belediye Başkanını rahatsız etmiş olacak ki TOKİ'nin yaptığı konutları sahiplenerek kendisinin yaptırdığını ifade edip 5 mahallemizin dönüşümüne katkı sağladık. Bu durduk yere olmuyor. O zehirli dile anında cevap vermek gerekiyor sözü dikkat çekti.
Başkan Şerifoğulları'nın , Meclis üyesi Ölçücüoğlu'nun konuşmasını sık sık araya girerek kesmeye çalışması daha çok fazla eleştiri yapmasının önüne geçilmesine engel olmak mı istedi sorusunu akıllara getirdi.
Meclis Üyesi Mehmet Can Ölçücüoğlu'nun sürekli olarak sözünü kesen, konuşmasını engelleyen Şerifoğulları, Belediye Başkanlığı döneminin sonuna doğru yaklaşılırken bundan sonraki süreçte eleştiriler karşısında daha da gerginleşeceği dile getiriliyor.

Bakmadan Geçme