Ben Artık Herkesin Milletvekiliyim

Ak Parti Elazığ Milletvekili Nazırlı 'Ben artık herkesin milletvekiliyim. Herkese eşit hizmet götürmekle mükellefim. Bu yaklaşım, insanlarımızı rahatlatıyor,' dedi

Ben Artık Herkesin Milletvekiliyim

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Kanal Fırat’ta canlı yayın konuğu olduğu programda Elazığ İçin Nöbetteyim” programları ile vatandaşın ayağına kadar giderek onları yormadan sorunlarını çözmeye gayret ettiklerini ifade etti. 
Nazırlı, Elazığ’a her geldiğinde gerek il merkezinde, gerekse ilçe ve beldelerde düzenlediği “Elazığ İçin Nöbetteyim” programları hakkında açıklamalarda bulundu.

Bu buluşmaların, vatandaşların herhangi bir tedirginlik yaşamadan taleplerini iletebilecekleri bir ortam sağlamak amacıyla parti binası dışında gerçekleştirildiğini belirten Nazırlı, "Bizlere oy versin ya da vermesin, hangi dine ya da etnik kökene mensup olursa olsun, herkesin rahatlıkla gelip derdini anlatabileceği bir ortam oluşturduk.” dedi.

Nazırlı, bu toplantılarda hiçbir vatandaşa Ak Partiye oy verip vermediğini ya da seçimlerde çalışıp çalışmadığını sormadığını vurguladı. "Ben artık herkesin milletvekiliyim. Herkese eşit hizmet götürmekle mükellefim. Bu yaklaşım, insanlarımızı rahatlatıyor," diye ekledi. 

Nazırlı, bu programlara yalnız katılmadığını, yanına ilgili kurum müdürleri ve idarecileri de alarak vatandaşların taleplerinin doğrudan yetkililere iletebilmesini sağladığını ifade etti. Özellikle doğu illerinde vatandaşların kurum müdürlerine gitmekte zorluk çekebildiğini, ancak bu programlar sayesinde hizmetlerin vatandaşların ayağına kadar getirildiğini belirtti. "Gelen taleplerin binlercesini çözüme kavuşturduk," diyen Nazırlı, vatandaşların artık kendisine güvendiğini ve çözüm odaklı çalışmalarını takdirle karşıladığını dile getirerek "Vatandaş şunu da görüyor yani olmaz dediğimiz şeyi artık diyor ki Nazırlı vekil zaten yapabiliyorsa yapar olmaz diyorsa da olmuyordur."dedi.

Nazırlı, aynı zamanda şahsi taleplerin büyük bir kısmını çözüme kavuşturduklarını, belediye başkanları ve muhtarların özel idarelerden gelen ihtiyaçlarını da program dahilinde hızlandırarak eksiklikleri hızlı bir şekilde tamamladıklarını sözlerine ekledi. 
Nazırlı, görmediğimiz eksik kaldığımız yönler varsa hemen orada hızlı bir şekilde tamamlayıp devam ediyoruz," diyerek hizmet anlayışını özetledi.